Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de. continuă pe Antena3

Cea mai noua descoperire a astronomilor. Acum putem intelege cum a luat nastere sistemul planetar

Astronomii au reusit sa fotografieze cea mai mica planeta cunoscuta din afara sistemului nostru solar. in acest caz este vorba despre un o planeta gazoasa, care seamana foarte mult cu un Jupiter.

George Soros si-a redus detinerile de actiuni ale companiilor petroliere: Omul de afaceri si-a vandut aproape toata participatia de la cea mai mare companie IT din Asia

Firma care administreaza averea miliardarului american George Soros si-a redus in trimestrul al doilea detinerile de actiuni ale companiilor din sectorul petrolier. Totodata, si-a vandut aproape toata.

Cipru, Romania si Grecia, cea mai scazuta rata anuala a inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie, iar in Uniunea Europeana a ramas stabila, la 0,1%, conform datelor publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), informeaza Mediafax. in iulie, tarile cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei au fost Malta 1,2%), Austria 1,1%) si Belgia 0,9%). in schimb, sapte state membre UE au inregistrat in iulie rate anuale negative ale inflatiei, in frunte cu Cipru minus 2,4%), Romania minus 1,4%) si Grecia minus 1,3%).

Cati ani are cea mai batrana pisica din lume? Longevitatea ei extraordinara a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Corduroy, o pisica din localitatea Sisters, statul american Oregon, a primit, joi, titlul de cea mai batrana felina de acest tip in viata, din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Ziua Marinei 2015. Cea mai frumoasa sarbatoare a verii, cu jocuri marinaresti, demonstratii de lupta, defilari si fanfara

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, debuteaza la Constanta cu festivitatile de pe faleza Comandamentelui Flotei, din zona Portul Tomis-Cazino. Acestea vor incepe la ora 9. 55, cand se vor ridica pavilionul si Marele Pavoaz pe toate navele militare romanesti, iar Zeul Neptun va da startul festivitatilor de Ziua Marinei.

Circulatia pe cea mai inalta sosea din tara va fi deschisa oficial de sambata. Transalpina ajunge la o inaltime de 2145 de metri in pasul Urdele

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a hotarat deschiderea circulatiei pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, se redeschide sambata dimineata

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, va fi redeschisa sambata dimineata, incepand cu ora 7:00, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de.

SUA: Corduroy, cea mai batrana din lume are 26 de ani, doua luni si 20 de zile

Cea mai batrana pisica din lume traieste in statul american Oregon. Corduroy este un motan cu varsta de 26 de ani, doua luni si 20 de zile, lucru certificat de reprezentantii Cartii Recordurilor. Desi e.

Cea mai cautata destinatie de lux de catre romani pentru Revelion

Cea mai cautata destinatie de lux de catre romani pentru Revelion este Mauritius Insula din Paradis, cu preturi de la 2. 290 euro de persoana, potrivit agentiei de turism Paralela 45.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )