Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul

Playtech Playtech,
Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul

Sistemul de autentificare in doi pasi folosit in prezent este foarte eficient in majoritatea cazurilor. Din pacate, nu este si foarte rapid in acelasi timp. Ideea de autentificare in doi pasi nu este deloc noua. Aceasta se bazeaza pe folosirea unui cod suplimentar, pe langa parola clasica, pentru a va autentifica. De cele mai multe [] Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cea mai noua descoperire a astronomilor. Acum putem intelege cum a luat nastere sistemul planetar

Astronomii au reusit sa fotografieze cea mai mica planeta cunoscuta din afara sistemului nostru solar. in acest caz este vorba despre un o planeta gazoasa, care seamana foarte mult cu un Jupiter.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Directorul TransGaz Medias a primit cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat - de 700. 000 de euro. Bonusul urias de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Vaduva drept rasplata.

Cea mai noua senzatie a internetului este (evident) o pisica

Lasati la o parte vampirii si liliecii, astazi vorbim despre o pisica vampir. Faceti cunostinta cu Loki, cea mai noua senzatie a internetului. Felina are o dantura ciudata, cu doi colti care ii.

Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una

Pentru ca sunt incredibil de eficienti la clonat produse, chinezii au creat consola Ouye care combina elemente de design din Sony PS4, Xbox One si Ouya. Nu trebuie sa mergeti pana in China pentru a sti cat de dese sunt copiile ieftine de produse din domenii incredibil de variate, incepand cu moda si terminand cu [] Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de.

Cati ani are cea mai batrana pisica din lume? Longevitatea ei extraordinara a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Corduroy, o pisica din localitatea Sisters, statul american Oregon, a primit, joi, titlul de cea mai batrana felina de acest tip in viata, din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records.

Ziua Marinei 2015. Cea mai frumoasa sarbatoare a verii, cu jocuri marinaresti, demonstratii de lupta, defilari si fanfara

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, debuteaza la Constanta cu festivitatile de pe faleza Comandamentelui Flotei, din zona Portul Tomis-Cazino. Acestea vor incepe la ora 9. 55, cand se vor ridica pavilionul si Marele Pavoaz pe toate navele militare romanesti, iar Zeul Neptun va da startul festivitatilor de Ziua Marinei.

Cipru, Romania si Grecia, cea mai scazuta rata anuala a inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie, iar in Uniunea Europeana a ramas stabila, la 0,1%, conform datelor publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), informeaza Mediafax. in iulie, tarile cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei au fost Malta 1,2%), Austria 1,1%) si Belgia 0,9%). in schimb, sapte state membre UE au inregistrat in iulie rate anuale negative ale inflatiei, in frunte cu Cipru minus 2,4%), Romania minus 1,4%) si Grecia minus 1,3%).

Circulatia pe cea mai inalta sosea din tara va fi deschisa oficial de sambata. Transalpina ajunge la o inaltime de 2145 de metri in pasul Urdele

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a hotarat deschiderea circulatiei pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )