Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus 0,3 grade Celsius

Adevărul Adevărul,
Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus 0,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile. continuă pe Adevărul

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus o,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile.

Temperatura a scazut joi dimineata sub zero grade in Miercurea Ciuc

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, informeaza Agerpres.

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese.

Danilet: Trecerea inspectiei judiciare la Ministerul Justitie, cea mai dura propunere din setul de modificari la legile justitiei

Judecatorul Cristian Danilet a facut o trecere in revista a modificarilor la legile justitiei anuntate de ministrul Justitiei Tudorel Toader, considerand ca cea mai dura este trecerea Inspectiei Judiciare la minister, asa cum era pana in 2005.

Povestea Sofiei Saravda, cea mai bogata femeie din lume

Sofia Saravda este una dintre cele mai bogate femei din lume. Mic dejun la Empire State Building, sedinta foto la Hollywood, plaja in Dubai, plimbari pe elefant in Africa, cateva dintre lucrurile.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

Instanta a decis: Cea mai MARE DESPAGUBIRE din istorie! Cat, cine si de ce?

Un juriu din Los Angeles a ordonat companiei JohnsonJohnson sa plateasca despagubiri record, de 417 milioane de dolari, unei femei aflate in spital, care ar fi facut cancer ovarian dupa ce ar fi folosit.

Cea mai frumoasa imagine din spatiu. Un astronaut al NASA a fotografiat o destinatie de vis pentru vacante: Este absolut captivant - FOTO in articol

Unul dintre punctele de interes ale astronautilor din echipajul Statiei Spatiale Internationale pentru realizarea de fotografii din spatiu este grupul insulelor Bahamas, destinatie de vis pentru vacante, conform.

Clipul zilei: Cea mai curajoasa capra din lume

Sa fie vorba de hrana sau doar pentru o perspectiva mai buna?! :).

Orasul din Romania unde s-a inregistrat, in aceasta dimineata, o temperatura de 0 grade Celsius! Oamenii au pornit centralele proprii

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite. Ilie Mojicde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )