Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cea mai scurta sedinta de plen din istoria Parlamentului: Deputatii au fost prezenti in sala doar 23 de secunde

B1 B1,
Cea mai scurta sedinta de plen din istoria Parlamentului: Deputatii au fost prezenti in sala doar 23 de secunde

Deputatii au reusit sa stabileasca un nou record, marti avand loc cea mai scurta sedinta de plen - de doar 23 de secunde. Vicrepresedintele Camerei, Viorel Hrebenciuc, cel care a condus lucrarile, a deschis. continuă pe B1

Pe acoperisul Romaniei.Cea mai scurta cale spre Vf. Moldoveanu

Cuvantul viste nu figureaza in DEX, dar ciobanii din Fagaras il folosesc de sute de ani. Sensul e de varf plat, mica platforma la mare inaltime. Doua varfuri gemene, aflate la nici un kilometru unul de altul, s-au numit multa vreme asa: Vistea Mare pentru ca are suprafata de pe varf mai intinsa) si Vistea Mica. Azi, doar numele celui dintai mai e consemnat astfel pe harti. Cel de-al doilea se cheama simplu: Moldoveanu.

SUA a devenit cea mai mare piata de vin din lume, in detrimentul Frantei

Statele Unite ale Americii SUA) au devenit anul trecut cea mai mare piata din lume pentru vin, devansand pentru prima data Franta, in conditiile in care consumul de vin a scazut pe piata franceza, dar a crescut in SUA, a anuntat ieri Organizatia Internationala a Vinului OIV), citata de Reuters.

Piraeus Bank: Ne asteptam ca evolutia PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind-o pe cea a tarilor din regiune

Saptamana 12-18 mai este bogata in anunturi ale indicatorilor macroeconomici in intreaga lume, fiind programate si cateva discursuri importante culminand vineri cu cel al sefei FED Janet Yellen. In regiunea CEE vor fi publicati indicatorii PIB pentru trimestrul I al 2014 in Romania, Polonia, Ungaria si Republica Ceha. In mijlocul revenirii economice timide atat la nivel regional cat si global, asteptarile sunt ca PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind8209;o pe cea a tarilor din regiune, se arata intr-un raport emis luni de Piraeus Bank. Intra in text si vezi cum a evoluat luni piata valutara, cea a metalelor pretioase si cea a titlurilor de stat.

Romania, a doua cea mai rapida crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie, raportat la aceeasi luna a anului trecut, a doua cea mai rapida crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana UE), de 9,6%, fiind devansata doar de Luxemburg, potrivit Eurostat, biroul de statistica al UE.

Cea mai veche urma de sperma, descoperita in Australia

Cea mai veche urma de sperma a fost descoperita in Australia. Sperma dateaza de acum 17 milioane de ani, au anuntat cercetatorii.

incep lucrarile la Pasajul Piata Sudului, cea mai scumpa lucrare de infrastructura realizata cu fonduri europene in Bucuresti. ONG-urile contesta viitorul pasaj

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca in cel mai scurt timp vor demara lucrarile la Pasajul subteran Piata Sudului, cea mai scumpalucrare de infrastructura realizatacu fonduri europene in Bucuresti.

Harta cladirilor cu risc seismic din Capitala. Care este cea mai sigura zona din Bucuresti, in caz de cutremur

In cazul unui cutremur, cea mai nesigura zona din Bucuresti este sectorul 1, iar cele mai putine cladiri aflate in pericol se afla in sectorul 6. Asta reiese din lista actualizata publicata recent de Primaria Generala a Capitalei, privind imobilele aflate in clasele I, II, III si IV de risc seismic, dar si cele clasificate drept pericol public.

Ponta: Pretul energiei, cea mai mare problema a investitorilor

Premierul Ponta, invitat in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, a declarat ca cea mai mare problema a companiilor care vor sa investeasca in Romania este pretul energiei. in acest context, Victor.

Cea mai proasta solutie e boicotul. De ce votez in 25 mai

Intalniti, foarte probabil, tot mai multi cunoscuti scarbiti pe buna dreptate de personajele, de harmalaia si derizoriul campaniei din acest an. Parca niciodata n-a fost atat de urata, de violenta si de stupida. Oamenii de buna credinta se retrag reflex in carapace, fac pasul inapoi, cu mana la nas. Totul in Romania politica de azi le pute ingrozitor. Nimic nu-i satisface, nici un partid nu le ofera puritatea visata sau macar un dram de decenta.

Ioan Rus, fostul lider PSD Cluj, ii spune lui Ponta sa lase scandalurile continue, de cea mai joasa speta

Mesaj dur din partea fostului lider al PSD Cluj Ioan Rus la adresa premierului Victor Ponta. Acesta i-a transmis sefului Executivului ca ar fi de preferat sa se concentreze pe constructia noii societati romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )