Libnet.ro
UNICEF

00:07

Harta cladirilor cu risc seismic din Capitala. Care este cea mai sigura zona din Bucuresti, in caz de cutremur

Adevărul Adevărul,
Harta cladirilor cu risc seismic din Capitala. Care este cea mai sigura zona din Bucuresti, in caz de cutremur

In cazul unui cutremur, cea mai nesigura zona din Bucuresti este sectorul 1, iar cele mai putine cladiri aflate in pericol se afla in sectorul 6. Asta reiese din lista actualizata publicata recent de Primaria Generala a Capitalei, privind imobilele aflate in clasele I, II, III si IV de risc seismic, dar si cele clasificate drept pericol public. continuă pe Adevărul

Zonele din Bucuresti cu risc seismic ridicat: Cea mai expusa zona este sectorul 1

Bucurestenii pot afla daca locuiesc intr-o zona cu risc seismic ridicat sau nu. Primaria Generala a Capitalei a actualizat lista cladirilor care sunt in pericol in caz de cutremur. Potrivit documentului, cei mai.

O soferita neatenta a plonjat cu masina in Fantana Miorita din Capitala

O soferita neatenta a plonjat cu masina in Fantana Miorita din Capitala, dupa ce a ciocnit o alta masina, care circula regulamentar. Femeia a incercat sa vireze la dreapta fara sa se asigure.

Zidul unei cladiri dezafectate din Capitala, prabusit peste masini parcate

Zidul unei cladiri dezafectate de pe Bulevardul Corneliu Coposu din Capitala s-a prabusit peste niste masini care erau parcate in zona, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti fiind sesizat sambata dimineata si constatand ca nu au fost victime.

Un tanar s-a aruncat de pe Pasajul Muncii din Capitala pe o masina in mers

Un tanar a fost ranit, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a aruncat de pe Pasajul Muncii din Capitala pe o masina in mers, dupa ce s-a certat cu iubita, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Potrivit.

Pedofil norvegian din Capitala, arestat dupa ce a fost urmarit pana aproape de Ploiesti

Un cetatean norvegian de 59 de ani din Bucuresti, suspectat de pornografie infantila si act sexual cu minori, a fost retinut, sambata, de procurorii DIICOT. Acesta a fost urmarit din Capitala pana aproape .

Care este starea lui Leo Iorga dupa operatia pe creier

Solistul Leo Iorga are o evolutie medicala buna dupa interventia neurochirurgicala la care a fost supus, vineri, pentru extirparea unei tumori cerebrale.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Kiev: Referendumul din estul Ucrainei este o FARSA CRIMINALA finantata de Kremlin

Kievul a catalogat duminica referendumul pentru independenta din estul Ucrainei drept o farsa criminala finantata de catre Kremlin, intr-un comunicat emis de catre Ministerul de Externe, relateaza AFP,.

Ministerul de externe ucrainean, despre zborul lui Rogozin: Avionul s-a intors din drum benevol. Este un truc politic

Ministerul ucrainean de Externe a declarat ca avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin s-a intors din drum in mod benevol si a calificat declaratiile oficialului rus drept provocare si truc politic, relateaza agentia ucraineana oficiala Ukrinform.

UPDATE. Protestul localnicilor din Uzunu, care au blocat DN5, s-a incheiat

Aproximativ o suta de locuitori din Uzunu, judetul Giurgiu, au blocat, duminica, DN 5. Oamenii sunt nemultumiti ca utoritatile judetene nu repara drumul care trece prin satul lor, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )