Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai SEXY prezentare a uraganului Sandy. Barbatii nu si-au putut lua ochii de la ea

Antena3 Antena3,
Cea mai SEXY prezentare a uraganului Sandy. Barbatii nu si-au putut lua ochii de la ea

Sotia lui Ice-T, Coco, a postat un video in care prezinta conditiile meteo in timpul uraganului Sandy. Aceasta se lupta sa ramana sonora pe parcursul inregistrarii, din cauza vantului puternic de pe fundal. continuă pe Antena3

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Impactul economic al uraganului Sandy este URIAS: mai putin de jumatate din pierderi sunt asigurate

Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 20 de miliarde de dolari dupa ce furtuna a lovit coasta de Est a Statelor Unite cauzand pagube cladirilor si inundand tunelurile de metrou din New York, cel mai populat oras american, scrie Bloomberg.

Barack Obama si-a ANULAT o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy.

Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat luni o deplasare electorala in statul Florida si va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in vederea Uraganului Sandy, informeaza AFP, citata de Mediafax. Uraganul, care ar putea provoca daune majore pe Coasta de Est a SUA, a condus deja la anularea mai multor evenimente de campanie ale principalilor candidati la Presedintia SUA. In 2005, presedintele George W. Bush a fost criticat dur pentru reactia intarziata a autoritatilor dupa .

NEW YORK-UL, SUB AMENINTAREA URAGANULUI SANDY. Aproximativ 400.000 de oameni vor fi EVACUATI. ...

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa. Orasul New York a inchis si reteaua de transport public, inclusiv metroul, in asteptarea uraganului Sandy, a anuntat guvernatorul statului, Andrew Cuomo, relateaza AFP. Apa ar putea depasi trei .

FOTO in timp real cu urmarile URAGANULUI Sandy. Ce posteaza americanii pe Facebook in fiecare clipa

Americanii au creat pe Facebook o pagina OFICIALA a Uraganului Sandy, pe care posteaza ultimele detalii, dar si imagini pe care ei le surprind in mijlocul dezastrului. Fotografiile sunt realizate din casele.

TRAFICUL AERIAN transatlantic, PERTURBAT din cauza URAGANULUI Sandy.

Traficul aerian intre Marea Britanie si Statele Unite era in continuare perturbat, marti, pentru a doua zi consecutiv, din cauza uraganului Sandy, relateaza AFP, citata de Mediafax. Compania British Airways a fost nevoita sa anuleze 11 legaturi dus-intors cu coasta de est a Statelor Unite, in special zboruri in directia sau provenind dinspre aeroproturile din New York JFK, Newark, Washington, Baltimore si Philadelphia. In schimb, zborurile provenind din Boston ar trebui asigurate normal, .

FOTO: SUA, in calea uraganului Sandy. Vezi ce ar putea ramane dupa!.

Uraganul Sandy se apropie de zona de coasta a Statelor Unite ale Americii. Astfel, presedintele Barack Obama le-a cerut, duminica, cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite si sa urmeze recomandarile autoritatilor, transmite Mediafax. Obama a anulat deplasarile de campanie luni si marti pentru a ramane la Casa Alba si a urmari indeaproape evolutia situatiei. Citeste si VIDEO.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. De asemenea, alimentarea.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )