Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cea mai veche retea de librarii din Romania implineste 65 de ani

România Liberă România Liberă,
Cea mai veche retea de librarii din Romania implineste 65 de ani

Compania de Librarii Bucuresti CLB), cea mai importanta retea de librarii fondata inainte de 1989, care a supravietuit cu succes dupa Revolutie, detine in prezent 46 de spatii comerciale in Capitala. Anul acesta, compania implineste 65 de ani de la infiintare. continuă pe România Liberă

Privelistea de basm oferita de Via Maria Theresia, cea mai lunga poteca tematica din Romania

Descoperita si pusa in valoare de nici un an, traseul Via Maria Theresia din Calimani, cea mai lunga poteca tematica din Romania, ofera privelisti de basm: de la piscuri care se intalnesc cu norii pana la spectaculoasa mina de sulf care parca prevesteste sfarsitul lumii.

Tariceanu le cere politicienilor din PNL sa nu blocheze noul Cod Fiscal: Este cea mai liberala reforma fiscala din 2004

Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, o scrisoare deschisa adresata politicienilor din PNL, in care le propune acestora un armistitiu pe noul Cod Fiscal, pe care il descrie ca fiind cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

VIDEOFOTO: Rusii au creat cea mai puternica bomba atomica din istoria umanitatii, vezi top 10

Business Insider a realizat recent topul celor mai puternice explozii din istoria umanitatii. Topul a fost conceput in functie de puterea bombelor si de impactul produs dupa explozii, explica Mediafax. ro .

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2014: 7.103 lei

Un fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti a primit anul trecut cea mai mare indemnizatie de somaj. Acesta a incasat, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: de la intortocheatele cai ale Tampei la locurile de vis din Retezat

In asteptarea verii, cand va puteti incumeta sa plecati in drumetii pe munte, Adevarul va propune o lista cu cele mai frumoase trasee montane din Romania: ce puteti vedea si care sunt capcanele pe care natura vi le poate intinde.

VIDEO Traseul Saru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania

Unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania se afla in judetul Suceava. Traseu dintre Saru Dornei si Vatra Dornei porneste de la podul de peste raul Neagra Sarului si consta in traversarea Dealului Negru. Din varful acestuia se pot vedea atat muntii Caliman, cat si varfurile Giumalau, Raraul si Pietrosul Bistritei, o priveliste deosebita.

Fabuloasa legenda a celei mai vechi biserici de lemn din Romania: construita de Dragos Voda, mutata intr-o singura noapte de ostenii lui Stefan cel Mare

Legenda spune ca ostenii lui Stefan cel Mare au reusit, intr-o singura noapte, sa mute de la Volovat la Putna si sa reconstruiasca cea mai veche biserica din tara, ridicata in urma cu 665 de ani de Dragos Voda, primul voievod al Moldovei.

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri si sa gazduiasca jumatate din populatia orasului

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )