Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEOFOTO: Rusii au creat cea mai puternica bomba atomica din istoria umanitatii, vezi top 10

România Liberă România Liberă,
VIDEOFOTO: Rusii au creat cea mai puternica bomba atomica din istoria umanitatii, vezi top 10

Business Insider a realizat recent topul celor mai puternice explozii din istoria umanitatii. Topul a fost conceput in functie de puterea bombelor si de impactul produs dupa explozii, explica Mediafax. ro . continuă pe România Liberă

CRONICA TEATRU Cine e cea mai puternica? Sotia sau amanta? Un spectacol dupa Strindberg, la Comedie

De ziua indragostitilor, la Teatrul de Comedie s-a jucat premiera Cea mai puternica, dupa August Strindberg, despre doua femei care iubesc acelasi barbat.

Universiada 2021. Romania ar putea gazdui pentru a doua oara cea mai importanta competitie sportiva dupa Jocurile Olimpice

Romania isi lanseaza, marti, candidatura pentru desfasurarea Universiadei de Vara 2021, cea mai importanta competitie sportiva, dupa Jocurile Olimpice. Tara noastra a mai gazduit evenimentul si in 1981. Initiativa este sustinuta de presedintele Klaus Iohannis si de legende ale sportului romanesc, precum Nadia Comaneci, Andreea Raducan si Mihai Covaliu.

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2014: 7.103 lei

Un fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti a primit anul trecut cea mai mare indemnizatie de somaj. Acesta a incasat, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea.

Tariceanu le cere politicienilor din PNL sa nu blocheze noul Cod Fiscal: Este cea mai liberala reforma fiscala din 2004

Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, o scrisoare deschisa adresata politicienilor din PNL, in care le propune acestora un armistitiu pe noul Cod Fiscal, pe care il descrie ca fiind cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de.

Privelistea de basm oferita de Via Maria Theresia, cea mai lunga poteca tematica din Romania

Descoperita si pusa in valoare de nici un an, traseul Via Maria Theresia din Calimani, cea mai lunga poteca tematica din Romania, ofera privelisti de basm: de la piscuri care se intalnesc cu norii pana la spectaculoasa mina de sulf care parca prevesteste sfarsitul lumii.

inregistram a cincea cea mai scazuta rata de angajare in randul femeilor din UE

Tara noastra a inregistrat a cincea cea mai scazuta rata a ocuparii fortei de munca in randul femeilor din UE in 2013, de 56,2%, in timp ce diferenta dintre salariile primite de barbati si femei, de 9,1%, plaseaza Romania intre primele zece state UE cu cele mai mici decalaje la plata intre genuri.

Sony PlayStation 4 e cea mai de succes consola next-gen: Primele 20 de milioane de unitati vandute

Sony a anuntat ca pe 1 martie 2015 vanzarile totale de console PlayStation 4 PS4) au depasit 20,2 milioane de unitati la nivel global. Sony PS4 ramane astfel platforma cu cea mai rapida evolutie dintre toate consolele PlayStation de pana acum. Pe piata, in acest moment, vorbim despre Sony PS4 si Xbox One de la [].

Cea mai batrana persoana in viata, despre secretul longevitatii sale: Si eu ma intreb care e

Cea mai batrana persoana din lume spune ca 117 ani viata nu este chiar asa de mult pe cat se presupune, relateaza CBS News. Misao Okawa, fiica unui producator de kimono-uri, a facut acest.

VIDEO Cea mai batrana mama vrea sa fie bunica: Nu e imposibil

La aproape 77 de ani, Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din Romania, viseaza la ziua in care Eliza, fata ei in varsta de 10 ani, o va face bunica.

Vezi cum arata cea mai mica forma de viata de pe Terra

Oamenii de stiinta din California au facut o descoperire revolutionara. Daca pana acum se stia ca bacteriile sunt cele mai mici forme de viata de pe Pamant, cercetatorii de la Laboratorului National Lawrence Berkeley, au realizat primele imagini cu o specie noua de bacterii numite ultra-mici, care ar putea reprezenta cea mai mica forma de viata de pe Pamant, potrivit huffingtonpost. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )