Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2014: 7.103 lei

Antena3 Antena3,
Cea mai mare indemnizatie de somaj din 2014: 7.103 lei

Un fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti a primit anul trecut cea mai mare indemnizatie de somaj. Acesta a incasat, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea. continuă pe Antena3

Ponta: Cea mai mare provocare pentru Guvern, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca cea mai mare provocare a Guvernului, dupa relaxarea fiscala, o reprezinta realizarea unui nou mod de salarizare in domeniul .

Ponta: Cea mai mare provocare, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca cea mai mare provocare a Guvernului, dupa relaxarea fiscala, o reprezinta realizarea unui nou mod de salarizare in domeniul bugetar, lucru pe care acesta il garanteaza ca si prim ministru.

Zece secrete ale Casei Poporului. Ce se ascunde sub cea mai mare cladire din Europa si de ce nu a fost terminata nici pana astazi

Casa Poporului, fascinanta constructie mamut din inima Bucurestiului, a starnit de-a lungul timpului o multime de controverse. Adevarul va prezinta astazi zece lucruri mai putin cunoscute despre cea mai mare cladire din Europa.

HP, cea mai mare achizitie din ultimii ani: 2,7 miliarde de dolari pentru o companie de tehnologie Wi-Fi

Hewlett-Packard va cumpara compania de retelistica wireless Aruba Networks pentru suma de 2,7 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie a gigantului american dupa cumpararea dezastruoasa) a unui furnizor de software britanic, in 2011, scrie presa.

Topul celor mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2014. Primul loc: Fostul director al unei firme a incasat lunar 7.103 lei

Cea mai mare indemnizatie de somaj a fost platita anul trecut unui fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti, acesta incasand lunar, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), intr-un raspuns transmis la solicitarea agentiei Mediafax.

Tariceanu le cere politicienilor din PNL sa nu blocheze noul Cod Fiscal: Este cea mai liberala reforma fiscala din 2004

Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, o scrisoare deschisa adresata politicienilor din PNL, in care le propune acestora un armistitiu pe noul Cod Fiscal, pe care il descrie ca fiind cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de.

Scandal pe TVA-ul de 9% la produsele lactate. Care este cea mai mare temere a producatorilor

Este scandal mare pe TVA la lapte. Procesatorii spun ca daca taxa nu va fi micsorata la 9 la suta, asa cum se va intampla la carne, fructe si legume, vor da faliment. Fermierii nu sustin insa aceasta cerere.

Cea mai mare tragedie din istoria Cailor Ferate Romane si al treilea cel mai groaznic dezastru din lume: 1.000 de morti langa Iasi, o catastrofa neelucidata

Catastrofa feroviara petrecuta in localitatea ieseana Ciurea in dimineata zilei de 1/13 ianuarie 1917 a fost clasificata in top 3 cele mai grave accidente de tren petrecute vreodata in lume.

Borza: Statul va obtine cel putin 500 de milioane de euro pe 15% din Hidroelectrica. Va fi cea mai mare listare din Romania

Hidroectrica va iesi din insolventa in 2015 si va fi listata la bursa in primul semestru din 2016, a declarat, la Londra, Remus Borza, administratorul judiciar al companiei, cu prilejul evenimentului Romania Investor Day.

Privelistea de basm oferita de Via Maria Theresia, cea mai lunga poteca tematica din Romania

Descoperita si pusa in valoare de nici un an, traseul Via Maria Theresia din Calimani, cea mai lunga poteca tematica din Romania, ofera privelisti de basm: de la piscuri care se intalnesc cu norii pana la spectaculoasa mina de sulf care parca prevesteste sfarsitul lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )