Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ceata da batai de cap traficului aerian. Mai multe avioane au fost retinute pe Aeroportul International Chisinau

Adevărul Adevărul,
Ceata da batai de cap traficului aerian. Mai multe avioane au fost retinute pe Aeroportul International Chisinau

Mai multe curse aeriene au fost amanate cu cateva ore din cauza cetii. Este vorba despre cinci avioane care trebuiau sa aterizeze si patru care se pregateau de decolare, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Interventie. Pompierii, alertati sa evacueze apa din mai multe gospodarii

Topirea rapida a zapezii din cauza temperaturile ridicate, dar si ploile abundente din ultimele zile au dat batai de cap la Budesti. Pompierii militari au fost alertati sa intervina, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a evacua apa din mai multe gospodarii de pe strazile Constructorilor si 1 Mai.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Informarea de vreme rea, valabila pana marti dimineata

Mai multe judete din tara se afla luni sub avertizare Cod galben de ceata. Pana marti, este in vigoare o informare meteorologica de vreme rea, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

Atacatorul de la comisariatul din Paris ar fi trecut prin mai multe tari europene, inclusiv Romania

Individul ucis joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul 18 al Parisului - trei gloante din sase trase de doi politisti l-au ranit mortal - ar fi trecut prin mai multe tari ale Uniunii Europene, printre care si Romania, potrivit publicatiei franceze Journal du Dimanche, care citeaza presa germana.

China: Un spital in care se aflau mai multe persoane, DEMOLAT de autoritati

Un spital din China a fost demolat in timp ce membri ai personalului si cel putin un pacient se aflau in interior. in incident, mai multe persoane au fost ranite.

Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Nominalizarile la premiile British Academy Of Film And Television Arts BAFTA) 2016 au fost anuntate, vineri dimineata, la Londra, drama Bridge of Spies, inspirata din fapte reale, petrecute in timpul Razboiului Rece, si Carol, care prezinta relatia dintre doua femei, primind cele mai multe nominalizari.

Vaslui: Drumul judetean DJ 284 , deblocat, dupa mai multe ore de interventie

Autoritatile vasluiene au deszapezit, dupa mai multe ore de interventie, drumul judetean DJ 284, dintre localitatile Arsura si Ghermanesti, dupa ce a fost blocat de viscol, vineri dimineata.

Economia americana a creat mai multe locuri de munca decat se asteptau analistii, somajul ramane la minimul de 5%

Economia americana a creat mai multe locuri de munca decat se asteptau analistii, astfel incat rata somajului ramane la minimul ultimilor sapte ani, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii, citate de AFP.

Povestea tragica a Smarandei Braescu, prima femeie parasutis a Romaniei indragostita de ie. Cum a fost obligata sa-si schimbe numele de mai multe ori

Personalitate de talie mondiala in perioada interbelica, Smaranda Braescu, prima femeie parasutist din Romania, a adus tarii primul record mondial absolut in domeniul sportului aerian. A purtat ia romanesca in toate aparitiile publice, inclusiv in saloanele inaltelor foruri militare si sportive din SUA.

Povestea tragica a Smarandei Braescu, prima femeie parasutist a Romaniei indragostita de ie. Cum a fost obligata sa-si schimbe numele de mai multe ori

Personalitate de talie mondiala in perioada interbelica, Smaranda Braescu, prima femeie parasutist din Romania, a adus tarii primul record mondial absolut in domeniul sportului aerian. A purtat ia romanesca in toate aparitiile publice, inclusiv in saloanele inaltelor foruri militare si sportive din SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )