Libnet.ro
UNICEF

01:05

China: Un spital in care se aflau mai multe persoane, DEMOLAT de autoritati

România Liberă România Liberă,
China: Un spital in care se aflau mai multe persoane, DEMOLAT de autoritati

Un spital din China a fost demolat in timp ce membri ai personalului si cel putin un pacient se aflau in interior. in incident, mai multe persoane au fost ranite. continuă pe România Liberă

Mai multe firme sunt interesate de inchirierea Complexului de Agrement Tampa din Brasov

Mai multe companii s-au aratat interesate de preluarea in inchiriere a Complexului de Agrement Tampa din Brasov, acestea solicitand mai multe date Consiliului Judetean, institutia care organizeaza licitatia in acest sens.

Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Nominalizarile la premiile British Academy Of Film And Television Arts BAFTA) 2016 au fost anuntate, vineri dimineata, la Londra, drama Bridge of Spies, inspirata din fapte reale, petrecute in timpul Razboiului Rece, si Carol, care prezinta relatia dintre doua femei, primind cele mai multe nominalizari.

Mai multe firme locale si internationale, investigate privind posibile intelegeri anticoncurentiale la achizitia publica a serviciilor de mentenanta pentru patru nave ale Politiei Romane de Frontiera

Consiliul Concurentei a declansat, in urma unei plangeri, o investigatie care vizeaza posibile intelegeri anticoncurentiale intre mai multe firme pe parcursul derularii unei proceduri de achizitie publica organizata de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera pentru servicii de mentenanta la patru nave maritime. Firmele suspectate de intelegeri anticoncurentiale sunt Japan Radio Co. , Ltd. Japonia), distribuitorul sau exclusiv in Romania S. Navtron S. ), distribuitorii autorizati Polar DenizcilikVe Deniz Malzemeleri AS-Turcia, Alphatron Marine B. V - Olanda, Alhoutyam L. - Israel, Space Electronics -Grecia si Nova Electronics -Grecia), precum si de catre Terma A/S Danemarca). Vezi in articol si ce precizari a facut Politia de Frontiera in legatura cu acest caz.

DJ number one in mai multe topuri internationale, primul headliner de festivalul cu cel mai mare aflux de public din tara

DJ Tiesto, number one de-a lungul timpului in mai multe topuri internationale, este primul cap de afis la editia din acest an a UNTOLD Festival, evenimentul muzical care anul trecut a reusit sa atraga cel mai mare aflux de public.

Vaslui: Drumul judetean DJ 284 , deblocat, dupa mai multe ore de interventie

Autoritatile vasluiene au deszapezit, dupa mai multe ore de interventie, drumul judetean DJ 284, dintre localitatile Arsura si Ghermanesti, dupa ce a fost blocat de viscol, vineri dimineata.

Economia americana a creat mai multe locuri de munca decat se asteptau analistii, somajul ramane la minimul de 5%

Economia americana a creat mai multe locuri de munca decat se asteptau analistii, astfel incat rata somajului ramane la minimul ultimilor sapte ani, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii, citate de AFP.

Mii de credinciosi au participat la slujba de Boboteaza, in mai multe orase din tara

Mii de credinciosi au participat, miercuri, la ceremoniile de Boboteaza, desfasurate in mai multe orase din tara.

Gorj: Politistii locali din Targu-Jiu au dus apa sfintita persoanelor care nu se pot deplasa

Mai multe persoane aflate in imposibilitatea de a se deplasa au primit, miercuri, din partea politistilor locali din Targu-Jiu apa sfintita, acestia deplasandu-se la domiciliul batranilor cu probleme de sanatate, a declarat miercuri, purtatorul de cuvant al institutiei, Alexandra Petrita, citat de Agerpres.

Mai multa energie regenerabila. Cele mai multe investitii s-au facut in panouri fotovoltaice

Cota pentru acest an este mai mare decat cea pentru 2015, crescand de la 11,9% la 12,15%. Masura este prevazuta intr-o HG adoptata pe 30 decembrie. Costul certificatelor verzi se regaseste in facturile consumatorilor de energie electrica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )