Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEDO a obligat Rusia sa achite peste un milion de euro pentru incalcarea dreptului la educatie in Transnistria. MAE saluta decizia CEDO

Hotnews Hotnews,
CEDO a obligat Rusia sa achite peste un milion de euro pentru incalcarea dreptului la educatie in Transnistria. MAE saluta decizia CEDO

Marea Camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat vineri, la Strasbourg, Federatia Rusa pentru incalcarea dreptului la educatie a unor cetateni care studiaza in scoli cu predare in grafia latina din Transnistria, regiunea secesionista din estul Republicii Moldova, informeaza Agerpres. Curtea a obligat Rusia sa achite 1,02 milioane de euro reclamantilor cate 6. 000 de euro pentru fiecare din cei 170 de reclamanti) in calitate de prejudicii morale si 50. 000 de euro in total pentru prejudicii materiale. continuă pe Hotnews

CEDO a obligat Rusia sa achite peste un milion de euro pentru incalcarea dreptului la ...

Marea Camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului a condamnat vineri, la Strasbourg, Federatia Rusa pentru incalcarea dreptului la educatie a unor cetateni care studiaza in scoli cu predare in grafia latina din Transnistria, regiunea secesionista din estul Republicii Moldova, informeaza Agerpres. In acelasi timp, Curtea a stabilit ca Republica Moldova nu se face vinovata de violarea dreptului la educatie in cele trei cauze, expediate in anii 2004 si 2006, potrivit unui comunicat al .

Un MILION de EURO pentru o cersetoare din Romania. Miliardarul misterios a impartit si masini de lux pe strada. Vreau sa fac ceva original

O romanca fara casa s-a imbogatit peste noapte dupa ce un barbat din Qatar i-a facut cadou un milion de euro. Actul de caritate a fost filmat si postat pe internet, alaturi de alte fapte asemanatoare ale.

CE propune alocarea a 2,9 milioane euro pentru fostii angajati Nokia din Cluj

Comisia Europeana CE) a propus azi Parlamentului European si Consiliului de Ministirii UE aprobarea alocarii pentru tara noasta sumei de 2,9 milioane de euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru a ajuta 1 416 lucratori concediati in Romania de catre Nokia Romania si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca, informeaza Comisia printr-un comunicat.

Comisia Europeana a propus un ajutor de aproape 3 milioane de euro pentru romanii concediati de Nokia

Comisia Europeana a propus vineri alocarea a 2,9 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru angajatii romani concediati de Nokia, informeaza Mediafax. Ajutorul va fi acordat celor.

O vedeta a fost amendata cu 110,000 de euro pentru un comentariu pe Twitter

Federatia Engleza de Fotbal FA) l-a amendat, joi, cu 110. 000 de euro pe fotbalistul Ashley Cole, pentru un comentariu injurios postat de acesta pe Twitter ca raspuns la raportul privind cazul de rasism John Terry -.

Danone da 1,9 milioane de euro pentru micii fermieri

Danone Romania, impreuna cu Fundatia Heifer Romania si cu sprijinul fondului de investitii Danone Ecosystem, lanseaza programul socio-economic O sansa pentru familia ta!, adresat comunitatilor de mici fermieri din zonele cu potential de dezvoltare redus. Proiectul presupune o investitie de 1,9 milioane de euro si se va desfasura pe o perioada de 4 ani, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Bulgaria aloca 100.000 de euro pentru construirea unei tabere de refugiati sirieni.

Guvernul bulgar a acordat, miercuri, o finantare de 100. 000 de euro in scopul construirii unei tabere pentru 1. 000 de refugiati, in apropierea frontierei bulgaro-turce, in vederea gazduirii refugiatilor sirieni, informeaza Mediafax. Construirea acestei tabere se justifica prin numarul crescand de sirieni care se refugiaza in tara noastra si printr-un ocuparea in proportie de 80-90% a actualei capacitati de gazduire, explica Guvernul bulgar. Agentia bulgara pentru refugiati dispune deja de .

Bulgaria aloca 100.000 de euro pentru construirea unei tabere de refugiati la granita cu Turcia

Guvernul bulgar a acordat, miercuri, o finantare de 100. 000 de euro in scopul construirii unei tabere pentru 1. 000 de refugiati, in apropierea frontierei bulgaro-turce, in vederea gazduirii refugiatilor sirieni,.

Guvernul vrea sa dea 20 de milioane de euro pentru Oltchim

Rodin Traicu, secretar de stat in Ministerul Economiei, a spus ca Guvernul intentioneaza sa acorde un ajutor de ugenta pentru Oltchim in valoare de 20 de milioane de euro, subiect ce va fi discutat si joi la Bruxelles de delegatia romaneasca, conform surselor de presa.

Aeroportul Baneasa are nevoie de inca 10 - 15 milioane de euro pentru a deveni city airport.

Costul estimativ al lucrarilor de modernizare pentru celelalte trei corpuri de cladire ale Aeroportului Baneasa, astfel incat acesta sa devina pe deplin City Airport, va depasi 10 - 15 milioane de euro, a declarat, marti, pentru Agerpres, directorul de Comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache. Acesta a explicat ca, in ceea ce priveste Baneasa, conceptul de City Airport deja a fost demarat, iar in decembrie 2011 a fost redeschisa Aripa C a terminalului, care a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )