Libnet.ro
UNICEF

09:45

Comisia Europeana a propus un ajutor de aproape 3 milioane de euro pentru romanii concediati de Nokia

B1 B1,
Comisia Europeana a propus un ajutor de aproape 3 milioane de euro pentru romanii concediati de Nokia

Comisia Europeana a propus vineri alocarea a 2,9 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru angajatii romani concediati de Nokia, informeaza Mediafax. Ajutorul va fi acordat celor. continuă pe B1

Comisia Europeana propune alocarea a 2,9 milioane euro din Fondul de ajustare la globalizare pentru fostii angajati ai societatii Nokia in Romania

Comisia Europeana a propus vineri sa se aloce Romaniei 2,9 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), pentru a ajuta 1. 416 lucratori concediati in Romania de catre SC Nokia Romania SRL si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca. Propunerea este transmisa, in prezent, spre aprobare Parlamentului European si Consiliului de Ministri al UE, potrivit site-ului reprezentantei CE in Romania.

Guvernul vrea sa acorde Oltchim un ajutor de urgenta de 20 milioane euro.

Secretarul de stat in Ministerul Economiei Rodin Traicu a declarat ca Guvernul intentioneaza sa acorde combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) un ajutor de urgenta de 20 milioane euro, iar joi o delegatia romaneasca va discuta acest subiect la Bruxelles, transmite Mediafax. Ajutorul de urgenta pentru Oltchim este de 20 milioane euro, iar maine joi - n. r. ) o delegatia romaneasca va discuta acest aspect cu DG Competition, a afirmat Traicu la un seminar pe teme energetice. Incercarea .

Secretar de stat in Economie: Guvernul vrea sa acorde Oltchim un ajutor de urgenta de 20 milioane euro

Guvernul intentioneaza sa acorde combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea un ajutor de urgenta de 20 milioane euro, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Economiei Rodin Traicu. Ajutorul de.

CE propune alocarea a 2,9 milioane euro pentru fostii angajati Nokia din Cluj

Comisia Europeana CE) a propus azi Parlamentului European si Consiliului de Ministirii UE aprobarea alocarii pentru tara noasta sumei de 2,9 milioane de euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru a ajuta 1 416 lucratori concediati in Romania de catre Nokia Romania si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca, informeaza Comisia printr-un comunicat.

Luhan: Comisia Europeana chiar vrea sa ne dea fonduri, dar trebuie sa-i respectam intocmai criteriile

Eurodeputatul Petru Luhan a apreciat ca disputele politicianiste prin care se indica responsabilii pentru greselile care au adus unele programe operationale sectoriale pana in faza in care sunt foarte aproape de pre-suspendare nu ajuta nici guvernul, nici populatia si nici Comisia Europeana.

Romania ingrijoreaza Comisia Europeana. Frauda din fondurile UE, o problema grava

Sefa Unitatii de Audit a Directiei pentru Politica Regionala si Dezvoltare Urbana din Comisia Europeana, Sandrine de Buggenoms, a declarat vineri ca Romania are dificultati in identificarea si prevenirea.

Comisia Europeana a lansat o consultare pentru actualizarea datelor privind pietele de telecomunicatii relevante

Comisia Europeana a lansat o consultare publica in scopul actualizarii listei curente a pietelor de telecomunicatii cu amanuntul si cu ridicata relevante care fac obiectul procedurii de la 'articolul 7' in temeiul normelor UE in domeniul telecomunicatiilor. Aceste piete includ accesul cu amanuntul la reteaua publica de telefonie si accesul cu ridicata la internet in banda larga. Lista pietelor relevante permite autoritatilor nationale de reglementare ANR-uri) sa isi reglementeze pietele in mod coordonat.

Comisia Europeana ii trimite o noua scrisoare Monei Pivniceru in care ii solicita informatii despre referendum si cazurile inalte de coruptie

Comisia Europeana i-a cerut Ministrulului Justitiei, Mona Pivniceru, intr-o noua scrisoare adresata, mai multe informatii cu privire la unele cazuri de inalta coruptiein atentia instantelor, printre cei.

Comisia Europeana ii trimite o noua scrisoare Monei Pivniceru in care ii solicita informatii despre referendum si cazurile inalte de coruptie

Comisia Europeana i-a cerut Ministrulului Justitiei, Mona Pivniceru, intr-o noua scrisoare adresata, mai multe informatii cu privire la unele cazuri de inalta coruptiein atentia instantelor, printre cei.

Nokia, la al saselea trimestru consecutiv de pierderi: 969 milioane euro in trimestrul incheiat in septembrie 2012

Nokia a raportat pentru trimestrul trei din acest an o pierdere neta de 969 milioane euro 1,27 miliarde dolari), acesta fiind al saselea trimestru consecutiv cu pierderi nete pentru producatorul finlandez, transmite Bloomberg. Nokia a vandut 2,9 milioane terminale Lumia cele mai avansate telefoane din portofoliu bazate pe sistemul de operare Windows Phone al Microsoft) in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, in scadere fata de 4 milioane terminale vandute in trimestrul anterior.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )