Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un MILION de EURO pentru o cersetoare din Romania. Miliardarul misterios a impartit si masini de lux pe strada. Vreau sa fac ceva original

Antena3 Antena3,
Un MILION de EURO pentru o cersetoare din Romania. Miliardarul misterios a impartit si masini de lux pe strada. Vreau sa fac ceva original

O romanca fara casa s-a imbogatit peste noapte dupa ce un barbat din Qatar i-a facut cadou un milion de euro. Actul de caritate a fost filmat si postat pe internet, alaturi de alte fapte asemanatoare ale. continuă pe Antena3

VIDEO Un miliardar din Qatar i-ar fi oferit un milion de euro unei cersetoare romance din Paris

Abdel Wassim El Whani, un miliardar din Qatar, care pare sa traiasca la Paris, a starnit controverse in Franta dupa ce i-a oferit unei cersetoare romance 1 milion de euro si le-a dat o masina Lamborghini unor tineri pe care de abia ii intalnise, scrie Business Insider. Blogul The Observers al France24 a realizat o investigatie incercand sa afle mai multe despre presupusul miliardar. Investigatia ridica banuiala ca totul ar fi o farsa pentru publicitate.

Un miliardar din Qatar a socat intreaga Franta dupa ce i-ar fi oferit unei cersetoare din Romania 1 milion de euro

Un miliardar din Qatar ce locuieste in Paris a socat intreaga tara cu gestul sau de o generozitate dusa la extrem. Abdel Wassim El Whani i-a oferit unei cersetoare romance suma de 1 milion de euro, iar unor.

Roman SA a primit comenzi de un milion de euro pentru autospeciale petroliere

Directorul general al societatii, Carol Rugacs, se asteapta ca numarul comenzilor sa creasca la finele acestui an Carol Rugacs, directorul general al producatorului brasovean de camioane, autobuze si tractoare Roman SA, ne-a declarat ca societatea a primit comenzi pentru constructia a 20 de autocamioane, in special pentru industria petroliera.

Danone da 1,9 milioane de euro pentru micii fermieri

Danone Romania, impreuna cu Fundatia Heifer Romania si cu sprijinul fondului de investitii Danone Ecosystem, lanseaza programul socio-economic O sansa pentru familia ta!, adresat comunitatilor de mici fermieri din zonele cu potential de dezvoltare redus. Proiectul presupune o investitie de 1,9 milioane de euro si se va desfasura pe o perioada de 4 ani, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Studiul ROADS: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania a atins 10,2 milioane euro in primul semestru

Piata raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat in prima jumatate a acestui an la 46,6 milioane de lei circa 10,2 milioane de euro), in usoara crestere fata de primul semestru al anului trecut, potrivit ultimului studiu ROADS referitor la aceasta piata, realizat de IAB Romania si PwC Romania. Rezultatele studiului au fost prezentate marti in cadrul IAB Forum.

Rihanna primeste 6,2 mil. de euro pentru a apasa un buton

Cantareata Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline 6,2 milioane euro) pentru a porni instalatia de Craciun din centrul comercial Westfield Stratford din Londra. Cantareata nascuta in Barbados va deschide.

BERD analizeaza un imprumut de 46 milioane euro pentru parcul eolian Crucea din Dobrogea

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare analizeaza acordarea unui imprumut de 46,6 milioane de euro pentru darea in folosinta si functionarea parcului eolian Crucea din Dobrogea, informeaza.

Diplomele universitare din Romania si Franta vor fi recunocute reciproc de cele doua state - acord romano-francez

Diplomele universitare din Romania si Franta vor fi recunoscute reciproc in cele doua state, indiferent de universitatea care le elibereaza, atat timp cat aceasta este acreditata. Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu si ambasadorul Frantei in Romania Philippe Gustin au semnat joi, 18 octombrie, un acord de recunoastere a diplomelor din invatamantul superior. Acordul va intra in vigoare dupa ce va fi ratificat de Parlament. Prin acest tratat, recunoasterea diplomelor devine valabila fara a fi nevoie de un acord intre universitati. Recunoasterea devine obligatorie pentru fiecare din cele doua tari, pentru orice universitate, cu conditia ca programele sa fie acreditate, a explicat ministrul Ecaterina Andronescu.

Secretarul general al PPE: Situatia din Romania, ca si in Europa, e fragila; il felicit ...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a declarat, joi, la Congresul PPE, ca, la fel ca in Europa, situatia din Romania este fragila, nefiind loc pentru propuneri populiste, el felicitandu-l pe Emil Boc pentru curajul de care a dat dovada in functia de premier, informeaza Mediafax. Ca si in Europa, situatia din Romania este fragila si nu e loc de propuneri populiste, a spus Antonio Lopez. El a mai spus ca pentru Romania dificultatile economice au venit atat din contextul .

Tanar din Romania, printre premiantii concursului organizat la 20 de ani de piata unica ...

Tanarul Vlad Gabriel Caldararu din Romania se numara printre cei 20 de premianti ai concursului de creatie Generatia 1992 organizat cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansarea pietei unice europene, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, citata de Mediafax. Caldararu a luat locul patru la categoria aplicatii pentru telefoanele inteligente, potrivit sursei citate. Concursul, la care au participat 380 de tineri de 20 de ani din toate cele 27 de state membre ale UE, i-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )