Libnet.ro
UNICEF

21:30

Aeroportul Baneasa are nevoie de inca 10 - 15 milioane de euro pentru a deveni city airport.

România Liberă România Liberă,
Aeroportul Baneasa are nevoie de inca 10 - 15 milioane de euro pentru a deveni city airport.

Costul estimativ al lucrarilor de modernizare pentru celelalte trei corpuri de cladire ale Aeroportului Baneasa, astfel incat acesta sa devina pe deplin City Airport, va depasi 10 - 15 milioane de euro, a declarat, marti, pentru Agerpres, directorul de Comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache. Acesta a explicat ca, in ceea ce priveste Baneasa, conceptul de City Airport deja a fost demarat, iar in decembrie 2011 a fost redeschisa Aripa C a terminalului, care a . continuă pe România Liberă

Expertii cred ca Grecia are nevoie de inca doi ani pentru a aplica reformele structurale

Expertii troicii creditorilor internationali ai Greciei au conchis ca statul elen are nevoie de inca doi ani pentru a aplica reformele structurale dificile, potrivit publicatiei germane Der Spiegel, citate de.

Ponta nu va discuta cu Basescu despre Consiliul European: Daca are nevoie de documente de la ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va discuta cu presedintele Traian Basescu despre reprezentarea Romaniei, in aceasta saptamana, la Consiliul European de la Bruxelles, insa a precizat ca, in cazul in care seful statului va solicita Guvernului vreun document, il va primi, informeaza Agerpres. Maine miercuri - n. r. ), domnul Basescu, pentru ca nu are un aparat propriu si daca are nevoie de orice documente de la Guvern sigur ca i le punem la dispozitie. In rest, ce face domnia sa .

Grecia are nevoie de speranta pentru a combate extremismul, sustine Antonis Samaras.

Grecia, lovita de recesiunea economica, are nevoie de speranta si de imprumuturi internationale pentru a combate extremismul si populismul care ameninta societatea elena, a apreciat luni premierul grec Antonis Samaras, relateaza AFP, informeaza Mediafax. Niciun plan de dezvoltare economica nu poate reusi daca societatea intra in colaps, a declarat Samaras cu ocazia unei conferinte economice organizate la Atena de catre cotidianul International Herald Tribune. Singurul lucru care .

Studiul ROADS: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania a atins 10,2 milioane euro in primul semestru

Piata raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat in prima jumatate a acestui an la 46,6 milioane de lei circa 10,2 milioane de euro), in usoara crestere fata de primul semestru al anului trecut, potrivit ultimului studiu ROADS referitor la aceasta piata, realizat de IAB Romania si PwC Romania. Rezultatele studiului au fost prezentate marti in cadrul IAB Forum.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )