Libnet.ro
UNICEF

20:15

O vedeta a fost amendata cu 110,000 de euro pentru un comentariu pe Twitter

Antena3 Antena3,
O vedeta a fost amendata cu 110,000 de euro pentru un comentariu pe Twitter

Federatia Engleza de Fotbal FA) l-a amendat, joi, cu 110. 000 de euro pe fotbalistul Ashley Cole, pentru un comentariu injurios postat de acesta pe Twitter ca raspuns la raportul privind cazul de rasism John Terry -. continuă pe Antena3

Bulgaria aloca 100.000 de euro pentru construirea unei tabere de refugiati sirieni.

Guvernul bulgar a acordat, miercuri, o finantare de 100. 000 de euro in scopul construirii unei tabere pentru 1. 000 de refugiati, in apropierea frontierei bulgaro-turce, in vederea gazduirii refugiatilor sirieni, informeaza Mediafax. Construirea acestei tabere se justifica prin numarul crescand de sirieni care se refugiaza in tara noastra si printr-un ocuparea in proportie de 80-90% a actualei capacitati de gazduire, explica Guvernul bulgar. Agentia bulgara pentru refugiati dispune deja de .

Bulgaria aloca 100.000 de euro pentru construirea unei tabere de refugiati la granita cu Turcia

Guvernul bulgar a acordat, miercuri, o finantare de 100. 000 de euro in scopul construirii unei tabere pentru 1. 000 de refugiati, in apropierea frontierei bulgaro-turce, in vederea gazduirii refugiatilor sirieni,.

Bugetele ministerelor Muncii si Comunicatiilor, suplimentate cu 522.000 lei pentru plata unor drepturi salariale obtinute in instanta

Guvernul a adoptat, miercuri, doua Hotarari prin care suplimenteaza bugetele Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale MMFPS) si Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI) cu suma totala de 522. 000 lei pentru plata unor drepturi salariale ale personalului bugetar obtinute in instanta, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Andrei Zaharescu, informeaza Agerpres.

Rihanna primeste 6,2 mil. de euro pentru a apasa un buton

Cantareata Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline 6,2 milioane euro) pentru a porni instalatia de Craciun din centrul comercial Westfield Stratford din Londra. Cantareata nascuta in Barbados va deschide.

BERD analizeaza un imprumut de 46 milioane euro pentru parcul eolian Crucea din Dobrogea

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare analizeaza acordarea unui imprumut de 46,6 milioane de euro pentru darea in folosinta si functionarea parcului eolian Crucea din Dobrogea, informeaza.

Ancom a amendat Direct Post Services cu 40.000 de lei pentru ca a incalcatdreptul rezervat exclusiv Companiei Nationale Posta Romana

Compania Direct Post ServicesS S. a fost amendata cu suma de 40. 000 de lei pentru furnizarea serviciilor postale avand ca obiect trimiteri de corespondenta in greutate de pana la 50 de grame la un tarif mai mic de 2 lei/trimitere, incalcand astfel dreptul rezervat exclusiv furnizorului de serviciu universal in domeniul serviciilor postale, Compania Nationala Posta Romana CNPR), transmite ANCOM.

Perchezitii la mai multi romani suspectati de phishing: Prejudiciul estimat pana in prezent se ridica la peste 600.000 euro, iar victimele sunt cetateni straini

Politistii au efectuat joi, 18 octombrie, in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Cluj, perchezitii la domiciliile mai multor suspecti de infractiuni informatice din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bucuresti si au fost puse in aplicare opt mandate de aducere, informeaza Politia Romana. Din cercetarile efectuate pana in prezent au rezultat date si indicii conform carora un tanar de 27 de ani, din Cluj-Napoca coordona o grupare infractionala care falsifica pagini de internet ale unor institutii bancare pe care le transmitea prin spam persoanelor vatamate in scopul obtinerii datelor de identificare ale instrumentelor de plata electronica ale acestora phishing).

Liviu Dragnea: inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anuntarea candidatilor la parlamentare s-a facut transparent si pe documente. Vom face publice toate costurile, pentru ca tot.

Liviu Dragnea: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut transparent si pe documente, anunta Agerpres.

Un MILION de EURO pentru o cersetoare din Romania. Miliardarul misterios a impartit si masini de lux pe strada. Vreau sa fac ceva original

O romanca fara casa s-a imbogatit peste noapte dupa ce un barbat din Qatar i-a facut cadou un milion de euro. Actul de caritate a fost filmat si postat pe internet, alaturi de alte fapte asemanatoare ale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )