Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cei cinci judecatori ai ICCJ care vor face parte din BEC, desemnati vineri, prin tragere la sorti

România Liberă România Liberă,
Cei cinci judecatori ai ICCJ care vor face parte din BEC, desemnati vineri, prin tragere la sorti

Cei cinci judecatori ai inaltei Curte de Casatie si Justitie care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Judecatorii iCCJ care vor face parte din BEC vor fi desemnati prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, in sedinta publica, anunta.

Judecatorii care vor face parte din BEC la prezidentiale vor fi alesi vineri prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica.

Judecatorii Curtii Supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central vor fi desemnati vineri, prin tragere la sorti

Judecatorii Curtii Supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica.

Membrul PDL suspectat ca face parte dintr-o retea de trafic de migranti a fost arestat

Radu Iacob Mihai, membrul PDL suspectat ca face parte dintr-o retea de trafic de migranti, a fost arestat in aceasta dimineata. Potrivit anchetatorilor, democrat-liberalul era un membru important al retelei, scrie.

UPDATE. VIDEO. Avocatii trustului Intact solicita retragerea contestatiei pe sechestru. Motivul: din completul de judecata face parte Camelia Bogdan

Avocatii lui Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ilegale a ICA, au depus alte contestatii care privesc confiscarea averii fostului lider PC. Curtea de Apel Bucuresti judeca aceste contestatii. Alte doua contestatii vor fi judecate la Tribunalul Bucuresti.

Victor Ponta despre comisarul european al Romaniei: Din fericire, am reusit sa tin negocierile mult timp departe de cei care vor sa ne strice aceste negocieri si interesul nostru national. Si acum este un pic tarziu sa strice ce am negociat

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in China, a declarat marti ca, pana la momentul in care presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Junker, nu va decide ce portofoliu de comisar european va detine Romania si care este persoana pe care o prefera, nu va face niciun fel de declaratii si a calificat ca iresponsabile, chiar ticaloase atacurile la orice posibil comisar al Romaniei.

Robert Turcescu: Mihai Lazar, mana dreapta a lui Dan Voiculescu, se afla si el in China. Directorul Grivco afirma ca nu face parte din delegatia lui Ponta

Mihai Lazar, mina dreapta a lui Dan Voiculescu si presedinte Grivco SA, se afla in China, in acelasi moment in care premierul Victor Ponta efectueaza o vizita oficiala la Beijing.

Doi fosti senatori americani vor face lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei de catre SUA

A treia mare banca din Rusia, Gazprombank, a incheiat o intelegere cu fostii senatori americani Trent Lott si John Breaux, prin care acestia vor conduce activitati de lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei.

Fratii Reut si Gabriel Dorobantu, artistii care vor face spectacol la nunta de aur

Nunta de aur a cuplurilor barladene si petrecerea dedicata Zilei internationale a pensionarilor va avea loc pe 3 octombrie. Vor fi 600 de invitati.

Numarul companiilor din retail care vor integra social media in strategiile centrelor de contact se va dubla in urmatorii doi ani

Potrivit Interactive Intelligence Group Inc. furnizor global de solutii software, numarul companiilor care utilizeaza social media ca parte a strategiei pentru centrele lor de contact va continua sa creasca in viitorul apropiat, pe masura ce acestea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )