Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fratii Reut si Gabriel Dorobantu, artistii care vor face spectacol la nunta de aur

Adevărul Adevărul,
Fratii Reut si Gabriel Dorobantu, artistii care vor face spectacol la nunta de aur

Nunta de aur a cuplurilor barladene si petrecerea dedicata Zilei internationale a pensionarilor va avea loc pe 3 octombrie. Vor fi 600 de invitati. continuă pe Adevărul

Judecatorii care vor face parte din BEC la prezidentiale vor fi alesi vineri prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica.

Judecatorii iCCJ care vor face parte din BEC vor fi desemnati prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, in sedinta publica, anunta.

Cei cinci judecatori ai ICCJ care vor face parte din BEC, desemnati vineri, prin tragere la sorti

Cei cinci judecatori ai inaltei Curte de Casatie si Justitie care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica, informeaza Mediafax.

Judecatorii Curtii Supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central vor fi desemnati vineri, prin tragere la sorti

Judecatorii Curtii Supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica.

Holograf, Andra si Cargo, printre artistii care vor canta la Media Music Awards

Andra, Whats Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-r si multi altii vor urca in seara de 18 septembrie pe scena din Piata Mare pentru a canta in fata publicului sibian.

5 zile de distractie la Zilele Cetatii. Bere Gratis, Shift si Xonia sunt artistii care vor concerta sambata

Hagi, Belodedici, Vladoiu, Aurel Ticleanu si Puiu Iordanescu se vor afla la Targoviste, de Zilele Cetatii, pentru un meci demonstrativ impotriva consilierilor locali. Confruntarea, denumita meciul vedetelor va avea loc sambata, de la ora 19. 00, pe platoul din fata Prefecturii Dambovita.

Doi fosti senatori americani vor face lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei de catre SUA

A treia mare banca din Rusia, Gazprombank, a incheiat o intelegere cu fostii senatori americani Trent Lott si John Breaux, prin care acestia vor conduce activitati de lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei.

Victor Ponta despre comisarul european al Romaniei: Din fericire, am reusit sa tin negocierile mult timp departe de cei care vor sa ne strice aceste negocieri si interesul nostru national. Si acum este un pic tarziu sa strice ce am negociat

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in China, a declarat marti ca, pana la momentul in care presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Junker, nu va decide ce portofoliu de comisar european va detine Romania si care este persoana pe care o prefera, nu va face niciun fel de declaratii si a calificat ca iresponsabile, chiar ticaloase atacurile la orice posibil comisar al Romaniei.

Numarul companiilor din retail care vor integra social media in strategiile centrelor de contact se va dubla in urmatorii doi ani

Potrivit Interactive Intelligence Group Inc. furnizor global de solutii software, numarul companiilor care utilizeaza social media ca parte a strategiei pentru centrele lor de contact va continua sa creasca in viitorul apropiat, pe masura ce acestea.

General Motors va lansa curand automobile care vor monitoriza in detaliu comportamentul soferului, pentru a detecta momentele de neatentie

General Motors pregateste lansarea de automobile pe care se vor regasi camere video si senzori ce vor monitoriza atat miscarile capului soferului, cat si cele ale ochilor, in ideea de a determina cat de mult timp acesta nu e atent la drum, scrie Financial Times. Tehnologia vine de la o companie australiana numita Seeing Machines care o furnizeaza japonezilor de la Takata, unul dintre partenerii General Motors.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )