Libnet.ro
UNICEF

23:00

Doi fosti senatori americani vor face lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei de catre SUA

Antena3 Antena3,
Doi fosti senatori americani vor face lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei de catre SUA

A treia mare banca din Rusia, Gazprombank, a incheiat o intelegere cu fostii senatori americani Trent Lott si John Breaux, prin care acestia vor conduce activitati de lobby impotriva sanctiunilor impuse Rusiei. continuă pe Antena3

Rusia foloseste doi fosti senatori americani in razboiul sanctiunilor; Gazprombank i-a angajat pentru lobby

Gazprombank, a treia mare banca din Rusia, a incheiat o intelegere cu doi fosti senatori americani, Trent Lott si John Breaux, care presupune anumite activitati de lobby din partea acestora impotriva sanctiunilor impuse de catre Statele Unite Rusiei,.

Gazprombank plateste doi fosti senatori americani pentru a critica sanctiunile SUA

Banca Gazprombank, treia ca marime din Rusia, i-a angajat pe fostii senatori americani Trent Lott si John Breaux, pentru a critica sanctiunile impuse de catre Statele Unite Rusiei, in special in domeniul bancar.

O banca din Rusia a angajat doi senatori americani pentru a face lobby impotriva sanctiunilor Statelor Unite

Gazprombank, a treia mare banca din Rusia, a incheiat o intelegere cu fostii senatori americani Trent Lott si John Breaux, prin care acestia vor conduce activitati de lobby impotriva sanctiunilor impuse de.

Judecatorii care vor face parte din BEC la prezidentiale vor fi alesi vineri prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica.

Judecatorii iCCJ care vor face parte din BEC vor fi desemnati prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, in sedinta publica, anunta.

Cei cinci judecatori ai ICCJ care vor face parte din BEC, desemnati vineri, prin tragere la sorti

Cei cinci judecatori ai inaltei Curte de Casatie si Justitie care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, la ora 10. 00, in sedinta publica, informeaza Mediafax.

Doi senatori americani cer ca SUA si NATO sa inarmeze Ucraina

Statele Unite Ale Americii si NATO ar trebui sa inarmeze Ucraina pentru a face fata interventiei militare ruse in estul tarii, a declarat presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului american, democratul Robert Menendez.

Pierdut si gasit: doi tineri din Cluj vor sa sparga granitele cu un dispozitiv de localizare

Alexandru Chis 27 de ani) si Andrei Vig 30 de ani), doi tineri antreprenori din Cluj, urmaresc sa lanseze la nivel international Tintag www. tint. ag ), un dispozitiv pentru localizare reincarcabil, eficient in a localiza obiectele pierdute, ratacite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )