Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei de la Gadget Show creeaza cel mai mare joc Pac-Man din lume

Playtech Playtech,
Cei de la Gadget Show creeaza cel mai mare joc Pac-Man din lume

Cred ca oricine ar prefera un ecran cat mai mare pentru jocurile video, iar Pac-Man nu este nici el o exceptie de la regula. Pentru cei de la Gadget Show, se pare ca cele mai mari televizoare nu au fost suficiente, asa ca au realizatcel mai mare joc de Pac-Man din lume, in colaborare cu Namco Bandai. Pac-Man este proiectat pe o mare parte din suprafata cladirii Victoria din portul Londrei. Suprafata ocupata de ecranul de joc este de 2219 []. continuă pe Playtech

Noutati in cel mai mare scandal politic al momentului, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Astazi, de la 21. 30, Mihai Gadea aduce noutati in cel mai mare scandal politic al Romaniei ultimilor ani si iti arata rezultatul socant al aparitiei televizate a presedintelui de aseara: cati romani l-au.

Simona Halep, desemnata de WTA jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013

Simona Halep a fost desemnata, joi, de WTA, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, in care a castigat sase turnee si pe care l-a incheiat pe locul 11 in clasamentul mondial, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, desemnata de WTA jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013

Simona Halep a fost desemnata, joi, de WTA, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, an competitional in care a castigat sase turnee si pe care l-a incheiat pe locul 11 in clasamentul mondial.

Simona Halep, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013

WTA a desemnat-o pe Simona Halep jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, la capatul unui sezon in care romanca a castigat sase turnee si a ajuns pana pe locul 11 in lume. Totul a inceput cu un parcurs .

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Suntem pe primul loc in Europa. Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Halep, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013

Simona Halep a fost desemnata de catre WTA jucatoarea cu cea mai impresionanta crestere din punct de vedere valoric in 2013.

Cel mai mare spital a iesit din criza. Avem 74 de medici specialisti

Nu i se strecoara 5 lei. Chiar daca Spitalul Judetean din Calarasi sta prost la capitolul dotari si a dus lipsa de medici specialisti mai bine de un an, micile atentii care intra in buzunarul doctorilor sunt la ordinea zilei. Asistenta nici nu se urneste sa puna bolnavului o perfuzie, daca in buzunar nu i se strecoara 5 lei.

Business Report: Rusii au anuntat ca vor sa cumpere Oltchim; Avem energie, dar nu stim cum s-o vindem; Cel mai mare investitor israelian din Romania, vandut unui vanator de cadavre imobiliare; Petrom, reper pentru pretul Romgaz

Fotovoltaicii isi vand la oferta energia in avans pe ani de zile. Data de 18 noiembrie a adus ceva inedit pe bursa de energie OPCOM. Companii. Electrica pierde primul proces cu distribuitorii privati de energie - surse. Compania Electrica SA, detinuta de statul roman, a pierdut primul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )