Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai cunoscuti streameri de pe Twitch

Adevărul Adevărul,
Cei mai cunoscuti streameri de pe Twitch

Pentru necunoscatori, Twitch. tv este o platforma online prin intermediul careia utilizatorii pot face live streaming sau isi pot asuma pozitia de spectatori pentru altii ce o fac. Acest website a fost lansat in vara anului 2011 si de atunci a crescut neincetat in popularitate si numar de vizitatori. in principal continutul media regasit pe site este constituit din videouri de gameplay si discutii pe teme legate de jocuri. continuă pe Adevărul

Executie in PSD. CEX-ul il va lasa pe unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai partidului fara functii (SURSE)

Se ascut cutitele in PSD. in sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni se pare ca s-a decis revocarea unuia dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii. Este vorba de Adrian Dobre,.

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Traian Basescu: Sclavul de Dragnea s-a bagat cu cei mai mizerabili ca sa stea ca un chelner la masa lui Trump (VIDEO)

In cadrul emisiunii Dosar de Politician, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea pe care l-a numit sclav si chelner pentru ca s-a apropriat de unii lobby-isti puternici doar sa fie.

Nunta surpriza in showbiz! Brigitte Sfat se casatoreste cu unul dintre cei mai doriti cantareti de la noi!

Nunta mare in showbiz! Brigitte Nastase se casatorette pentru a patra oara! Si o va face in direct cu un celebtru artist de la noi. Petrecerea va fi una senzationala, incarcata cu traditii si cu obiceiuri.

A iesit cea mai vanduta masina sport pentru a treia oara la rand. Clientii s-au ingramadit sa cumpere versiunea V8

Este cifra care transforma generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang in cea mai vanduta masina sport din lume. Pentru a treia oara la rand.

Vreme calda, dar tot mai instabila. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea va fi calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 27 de grade, mai coborate in zona litoralului, unde s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )