Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cei mai detestati raufacatori din filme si seriale

Adevărul Adevărul,
Cei mai detestati raufacatori din filme si seriale

Moartea regelui Joffrey Baratheon in timpul nuntii sale, din serialul-fenomen Urzeala tronurilor, interpretat de Jack Gleeson a marcat disparitia unuia dintre cele mai detestate personaje de pe micul ecran. Cele cateva minute intesnse ale ceremoniei regale ating apogeul cand tiranul rege Joffrey moare, dupa ce este otravit. continuă pe Adevărul

VIDEO Cei mai buni mesteri populari din judetul Buzau expun la Consiliul Judetean obiecte traditionale de Paste

Oua incondeiate, icoane sculptate in lemn, tesaturi si diferite alte obiecte traditionale pot fi admirate de buzoieni, de astazi pana in Vinerea mare, in cadrul unei expozitii de Paste gazduita de foiareul salii de spectacole a Consiuliului Judetean. Buzoienii au ocazia sa ii vada la lucru pe cei mai renumiti mesteri populari din judetul Buzau. Expozitia de Paste este cu vanzare.

Cursul BNR a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a sesiunii interbancare de miercuri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 1,16 bani, la 4,4762 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din.

Pantilimon in echipa cu cele mai mari salarii din sportul mondial

Chiar daca este mai mult rezerva la Manchester City, Costel Pantilimion nu se poate plange din moment ce se afla in echipa care asigura cele mai mari salarii din sport.

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Juramant FRANCMASON, semnat de cei mai mari oameni ai Junimii, descoperit ACUM, la Iasi. Ce scrie in textul respectiv

Reprezentantii Muzeului Literaturii Romane din Iasi au anuntat, marti, ca in arhiva institutiei a fost descoperit un document care dezvaluie existenta unei grupari secrete din care faceau parte .

Cei mai doriti angajatori in 2014: unde viseaza studentii si absolventii sa lucreze

Studentii si absolventii de studii superioare au decis care sunt companiile in care as vrea sa-si dezvolte viitorul profesional. Astfel, cand s-au gandit pentru ce angajator ar lucra, 14. 800 de tineri din intreaga tara au pus pe lista pachetul salarial.

Muncitorii din tarile in dezvoltare trimit cei mai multi bani acasa

Persoanele din tarile in curs de dezvoltare care muncesc in strainatate vor trimite in acest an acasa 436 miliarde dolari, in crestere cu 7,8% fata de 2013 404 miliarde dolari), in ciuda expulzarilor din unele state-gazda, conform estimarilor Bancii Mondiale BM).

Este cea mai buna meserie din lume. Tu lucrezi in domeniu?

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

Faze Tari: Protagonista celui mai spumos viol din Romania rupe tacerea. Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata; Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii; Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume

Cum reactioneaza copiii din ziua de azi cand vad un walkman!Deloc surprinzator este faptul ca in ziua de azi, copiii nu stiu ce este acela un walkman. A cersit bani pe internet ca sa-si puna silicoane. Cum arata femeia inainte de operatie. O britanica de 23 de ani intrase in depresie pentru ca nu avea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )