Libnet.ro
UNICEF

11:45

Faze Tari: Protagonista celui mai spumos viol din Romania rupe tacerea. Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata; Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii; Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Protagonista celui mai spumos viol din Romania rupe tacerea. Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata; Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii; Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume

Cum reactioneaza copiii din ziua de azi cand vad un walkman!Deloc surprinzator este faptul ca in ziua de azi, copiii nu stiu ce este acela un walkman. A cersit bani pe internet ca sa-si puna silicoane. Cum arata femeia inainte de operatie. O britanica de 23 de ani intrase in depresie pentru ca nu avea. continuă pe Hotnews

Povestea celui mai popular wallpaper: acesta este fotograful responsabil de fundalul Windows XP

Dupa mai bine de doisprezece ani, cortina a cazut peste Windows XP, Microsoft retragand suportul tehnic si de securitate. In schimb, compania prezinta intr-un scurt film nostalgic povestea si omul care au stat in spatele celui mai popular wallpaper din.

Cursul BNR a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a sesiunii interbancare de miercuri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 1,16 bani, la 4,4762 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din.

Pantilimon in echipa cu cele mai mari salarii din sportul mondial

Chiar daca este mai mult rezerva la Manchester City, Costel Pantilimion nu se poate plange din moment ce se afla in echipa care asigura cele mai mari salarii din sport.

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Faze Tari: Cel mai smecher locatar din Romania. Si-a construit balcon intr-un bloc fara balcoane; Vrei cazare pe viata in Vama Veche? Trebuie sa-ti tatuezi numele campingului; O fantezie erotica a bagat-o in spital. Ce i s-a intamplat unei tinere in timp

Sunt super-sobolani. Deratizatorii din Liverpool sunt in razboi cu sobolanii uriasi, hraniti cu fast-food. Specialistii in deratizare din Liverpool sustin ca sobolanii din oras ating dimensiunile unei pisici. Site-ul unde strainii doneaza bani pentru ca femeile sa isi puna implanturi de silicon. Pe site-ul MyFreeImplants. com strainii cu dare de mana doneaza bani pentru implanturile de silicon ale tinerelor nemultumite de felul in care arata.

Faze tari: Fenomen rar si infricosator: luna devine sangerie!; Ea e fetita care nu se spala! O boala rara o face alergica la sapun si sampon; Vagin creat in laborator si transplantat cu succes

O femeie a plimbat un barbat in lesa prin centrul Londrei. Englezii din Londra care se aflau in centrul orasului in jurul orei zece dimineata au avut parte de un spectacol extrem de ciudat. Gemenele care impart orice, inclusiv iubitul. Povestea bizara a cuplului de trei persoane si planurile de nunta. Ian Diaz cunoaste mai multi barbati care-l invidiaza si il considera cel mai norocos din lume.

Business report: Cresterea reala a venitului personal mediu: 5 euro in 5 ani. Inghititi de impozite; Colectarea taxelor sau de ce ar mai vrea romanii sa plateasca; Reteaua celui mai influent investitor imobiliar din Romania

Cat incaseaza statul si cat castiga benzinarul din pretul la pompa in Romania si in celelalte state din UE. Tara noastra a ajuns in situatia in care pretul carburantilor la pompa este mai mare decat in multe state occidentale. 2013, an agricol de exceptie cu productii record. Preturile au crescut. Statistica romaneasca confirma rezultatele excelente ale productiei agricole de anul trecut.

Este cea mai buna meserie din lume. Tu lucrezi in domeniu?

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )