Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania

Playtech Playtech,
Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania

Pe parcursul timpului, tara noastra a fost tinta unui numar mare de atacuri cibernetice. Totusi, cele mai multe au profitat de naivitatea oamenilor ca sa aiba succes, nu ca ar fi fost exceptionale in strategie. Cu multi ani in urma, virusii se raspandeau pe calculator prin intermediul dischetelor. De atunci, programele malitioase au cunoscut o [] Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cum a reusit o membra Mensa sa fie prima pe scoala la Bacalaureat, invatand 3-4 ore pe zi. Se numara printre cei mai inteligenti 2% din oameni

A invatat 3-4 ore pe zi pentru Bacalaureat si a reusit sa obtina prima medie pe scoala la una dintre cele mai bune licee din Cluj-Napoca Colegiul National George Cosbuc. Oana Jisa 19 ani) se numara printre cei 600 de romani care fac parte din organizatia Mensa, care ii reuneste pe cei mai inteligenti 2% din oameni.

Romanii, printre cei mai discriminati imigranti in Italia: 79,7% dintre episoade au legatura cu acccesul la locul de munca

Numarul imigrantilor discriminati in Italia se inmultesc. Printre cei mai afectati se numara romanii si marocanii. Din252 de cazuri semnalate in 2014, 53,6% implica straini. 79,7% dintre.

Cei mai BOGATI supereroi din lume. Cine are o avere MAI MARE DECAT PIB-ul LUMII

Cei mai bogati supereroi din lumea benzilor desenate nu se rezuma la Tony Stark si Bruce Wayne. Daca nu stiati, exista si alte personaje a caror averi depasesc pragul miliardelor de dolari, dupa.

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

Cei mai religiosi dintre noi au propriul lor Facebook fara de pacat

Daca ati trait cu impresia ca exista prea multe injuraturi si erotism pe Facebook, va veti bucura sa aflati ca exista o alternativa mult mai decenta. Desi nu este foarte usor sa gasiti pornografie pe Facebook, iar instrumentele de raportat continut nepotrivit functioneaza foarte bine, este mai evident ca niciodata faptul ca reteaua sociala nu [] Cei mai religiosi dintre noi au propriul lor Facebook fara de pacat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )