Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai asteptat crossover al momentului, Jaguar F-PACE a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Auto Ro Auto Ro,
Cel mai asteptat crossover al momentului, Jaguar F-PACE a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Jaguar F-PACE a fost prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. F-PACE este un crossover performant, gandit si construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea si rafinamentul pentru care modelele gamei sunt renumite, precum si dinamismul si versatilitatea de care posesorii automobilelor Jaguar se bucura in fiecare zi. continuă pe Auto Ro

Cel mai bun peste pentru saramura: caras gatit ca in Delta Dunarii

Cel mai bun peste pentru saramura. Iubitorii de peste gatit la gratar se pot bucura de aceasta reteta aromata de caras in saramura, asa cum se gateste pestele proaspat in Delta Dunarii.

Costi Ionita a primit titlul de cel mai bun producator al anului in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 (FOTO)

Costi Ionita a fost premiat, pe 12 septembrie, in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 cu titlul de cel mai bun producator, informeaza click. ro. Romanul a fost recompensat de juriul de specialitate cu titlul de.

Australia: Cel mai lung lant vulcanic din lume, care se intinde pe mai mult de 2.000 de km, a fost descoperit de cercetatori

Cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a Australiei a fost descoperit de cercetatori, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. Este.

FOTO. Porsche a lansat cel mai performant vehicul electric din istorie. Rival de temut pentru Tesla

Porsche Mission E, vehicul prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, este conceptul care anunta viitorul electric al producatorului de masini sport. Modelul este cel mai performant vehicul electric, concept sau in serie, lansat vreodata.

Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor

Exista de mult timp numeroase teorii potrivit carora nazistii consumau diverse substante, dar un studiu recent o confirma. Norman Ohler, scriitor german, a publicat recent o carte care serveste drept certificare a suspiciunilor istoricilor. Nazistii, impreuna cu liderul Adolf Hitler, consumau cu regularitate droguri, inclusiv metanfetamina, in timp ce puneau la cale planuri de cucerire [] Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Viceprimarul Cornel Pieptea: CGMB se va intruni cel mai probabil marti pentru a desemna un viceprimar care sa preia atributiile primarului general

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea a declarat ca, cel mai probabil, in cursul zilei de marti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) se va intruni pentru a desemna un viceprimar care sa preia.

Liga I: Cel mai longeviv antrenor din campionat a fost DEMIS

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a fost demis de catre finantatorul gruparii, Valeriu Iftime, din cauza performantelor slabe ale botosanenilor. Grozavu era cel mai longeviv antrenor de pe banca unei formatii din Liga I, dupa 615 zile de mandat.

Cel mai cunoscut model de ceas Casio, un instrument-cheie pentru teroristi

Ce au hipsterii si jihadistii in comun? in afara de afinitatea pentru barba stufoasa, ar mai fi ceva care s-ar putea sa te surprinda. Acum cativa ani, au aparut informatii care leaga modelul iconic F-91W de la Casio de teroristii cu bombe si tot tacamul. Armata americana chiar a trecut ceasul pe lista indiciilor de [] Cel mai cunoscut model de ceas Casio, un instrument-cheie pentru teroristi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Descoperire de exceptie in Australia. Este cel mai mare din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua.

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )