Libnet.ro
UNICEF

07:30

Descoperire de exceptie in Australia. Este cel mai mare din lume

Antena3 Antena3,
Descoperire de exceptie in Australia. Este cel mai mare din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. continuă pe Antena3

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele

Cei de la Xerox au creat un chip capabilde a oferi un nivel sporit de securitate gratie unei abilitati extrem de interesante. Avand in vedere cantitatea din ce in ce mai mare de date important pe care oamenii o stocheaza pe carduri de memorie sau stick-uri USB, este normal sa vedem metode de protectie din [] Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea sa adune intre 6. 000 si 10. 000 de persoane in Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al pacii, cu ocazia implinirii a 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, scrie nme. com.

Marius Marinescu, despre decesul fondatorului PRM: Am pierdut cel mai mare nationalist al Romaniei. Era un mare iubitor de oameni, de animale

Vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, a declarat luni, dupa vestea decesului lui Cornelui Vadim Tudor, ca Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de oameni si animale. Este o.

VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Aso, un vulcan de pe insula principala din sudul Japoniei, Kyushu, a erupt luni, aruncand o coloana de fum negru pana la inaltimea de 2 kilometri, dar fara sa se raporteze pana acum victime sau daune materiale, transmite Reuters.

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru pentru primirea imigrantilor

In timp ce premierul interimar elen a anuntat duminica deschiderea a doua noi centre de primire pentru migranti si refugiati, acumularea de probleme in centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din.

Descoperire de exceptie: Unde se afla cel mai lung lant vulcanic din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului.

Mecenatul in 2015: Ovidiu Sandor a creat cel mai mare eveniment de arta vizuala din Romania

Curatori recunoscuti international, circa 100 de artisti, un buget care ajunge la circa 200. 000 euro si o luna de expozitii de arta contemporana in 20 locatii. Asa poate fi descris in cateva date brute evenimentul Art Encounters, initiat de omul de.

Elton John apara drepturile homosexualilor din Ucraina: A fi tolerant nu este doar corect moral ci pentru aceasta tara este cel mai istet lucru

Elton John a aparat drepturile homosexualilor din Ucraina. Cantaretul britanic a indemnat la toleranta fata de comunitatile homosexuale, bi sau transsexuale. Homosexualitatea, care era pedepsita de lege in U.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )