Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cel mai asteptat show aviatic al anului are loc sambata, pe Aeroportul Baneasa

Antena3 Antena3,
Cel mai asteptat show aviatic al anului are loc sambata, pe Aeroportul Baneasa

Aproape 100 de piloti si parasutisti din elita acrobatiei mondiale vor face astazi spectacol pe cer, in cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation. continuă pe Antena3

SHOW AVIATIC de zile mari. 100 de piloti si parasutisti din elita acrobatiei mondiale au evoluat deasupra Capitalei

Aproape 100 de piloti si parasutisti din elita acrobatiei mondiale au facut astazi spectacol pe cer, in cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation.

Cota de piata a Apple a fost de 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Cota de piata a Apple a scazut de 13,6% in trimestrul al doilea, dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global, reprezentand cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, informeaza Bloomberg.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in trimestrul doi la cel mai redus nivel din 2010

Cota Apple pe piata smartphone-urilor la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in T2 la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

Probleme la Apple? Cota pe piata smartphone-urilor scade la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

Bacau: Trei copii au fost prinsi dupa ce au spart sase masini in trei zile; cel mai mic are doar zece ani

Trei copii din municipiul Bacau, cel mai mic in varsta de zece ani, sunt cercetati de politisti pentru furt calificat dupa ce, in doar trei zile, au reusit sa sparga sase masini si sa fure acumulatorii auto pentru a-i vinde, relateaza Mediafax.

Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Dupa ce lucrarile estimate la 15 milioane de lei majoritatea bani europeni) vor fi finalizate, adica in 12 luni, calitatea actului medical la Tulcea va creste, este de parere presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, cel care recunoaste ca tulcenii spun si cred ca cel mai bun medic din Tulcea este trenul spre Bucuresti.

Seful Golman Sachs: Cel mai negru scenariu la care te gandesti se va intampla cu siguranta

Lloyd Blankfein, presedinte si CEO al Goldman Sachs, spune ca recesiunea l-a invatat sa accepte faptul ca cel mai negru scenariu pe care il poti avea in minte se va intampla cu siguranta la un moment dat, scrie Business Insider .

Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt va fi lansat dupa 24 de ani de la moartea autorului

Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt, Calatoria unui fiu risipitor. Eseu romantat asupra neizbanzii, va fi lansat luni, 29 iulie, la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare.

El este cel mai PERICULOS om din lume. E un GENIU malefic. Ce poate construi cu mainile sale

El este cel mai periculos om din lume. in varsta de 31 de ani, Ibrahim al-Asiri este un cetatean saudit cu studii de chimie, care s-a radicalizat in urma mortii fratelui sau. Aria sa de expertiza include bombe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )