Libnet.ro
UNICEF

05:15

Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Adevărul Adevărul,
Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Dupa ce lucrarile estimate la 15 milioane de lei majoritatea bani europeni) vor fi finalizate, adica in 12 luni, calitatea actului medical la Tulcea va creste, este de parere presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, cel care recunoaste ca tulcenii spun si cred ca cel mai bun medic din Tulcea este trenul spre Bucuresti. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTOZburand cu cel mai bun prieten al omului

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, potrivit Reuters.

FOTO VIDEO in aer cu cel mai bun prieten al omului: cainele care zboara cu deltaplanul, alaturi de stapanul sau

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, relateaza Reuters.

Cel mai bun tenisman moldovean este suspectat de blat de casele de pariuri

Cel mai bun jucator de tenis din Republica Moldova, Radu Albot locul 204 in lume) si patru croati, sunt suspectati ca au produs o paguba de peste 500. 000 de euro mai multor case de pariuri din Romania.

Meme Stoica pune iar Steaua pe masa UEFA. Ce paragrafe din regulament a incalcat cel mai bun manager

Interzicand accesul presei la antrenament si bruscand reporterul PRO TV, managerul stelist a incalcat mai multe reguli disciplinare impuse de forul de la Nyon!.

Google Nexus 7 stabileste un record: are cel mai bun ecran pentru o tableta

Tableta Google Nexus 7 se va lansa in aceasta seara de la ora 19. 00 si vine cu niste caracteristici tehnice impresionante, care o pot transforma in cea mai buna tableta de 7 inci de pe piata si un adevarat succes pentru Asus.

invata sa prepari cel mai bun hamburger vegetarian!

Daca nu vrei sa mai mananci carne, incearca delicioasele chiftele din faina seitan pregatite la gratar. Merg de minune cu salata verde, rosii si verdeata.

Cel mai MARE virus de pe Pamant, descoperit de cercetatori. Are origini EXTRATERESTRE

Oamenii de stiinta au descoperit un nou virus, despre care se crede ca este cel mai mare de pe Pamant. Virusul, denumit Pandoravirus, are o marime de un micrometru, ceea ce inseamna ca este de 10 ori mai mare.

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata.

Sambata, toti ochii vor fi atintiti spre cer. Va fi cel mai asteptat moment al anului

Cel mai asteptat show aviatic anual bate la usa. Spectacolul international va avea loc sambata pe aeroportul Baneasa. Editia este dedicata si celebrarii a 90 de ani de la infiintarea Aeroclubului Romaniei.

Piata serviciilor postale: Cel mai mare operator privat, PostMaster, profit net in crestere cu 91,8% pana la 1,94 milioane de euro in 2012/Posta Romana si-a redus pierderea neta cu 73% pana la 11,6 milioane de euro in 2012

PostMaster, cel mai mare operator privat de servicii postale din tara, a anuntat marti numirea lui Rezso Koszegi, incepand cu luna iulie 2013, in functia de director de operatiuni, acesta avand o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, in companii precum TNT Express. PostMaster, preluata integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,94 milioane de euro, in crestere cu 91,8% fata de 2011, conform datelor de la Ministerul de Finante. Spre comparatie, cel mai mare operator local de servicii postale, compania de stat Posta Romana, a raportat anul trecut o pierdere neta de 11,6 milioane de euro, in scadere cu aproape 73% fata de 2011.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )