Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie vrea sa cumpere clubul OGC Nice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie vrea sa cumpere clubul OGC Nice

Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos cu activitate in industria chimica si cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie, intentioneaza sa cumpere clubul francez OGC Nice, informeaza presa franceza, care citeaza publicatia Nice Matin. continuă pe Ziarul Bursa

CHIAR DACA BREXITUL A FOST AMANAT: BMW si Peugeot au oprit temporar productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit ieri activitatea pentru o perioada de o luna, iar uzina Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, chiar daca Brexitul a fost amanat.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume si dupa divort

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume chiar si dupa divortul de sotia sa, romanciera MacKenzie Bezos, cu care a impartit o parte din avere, potrivit calculelor Business Insider.

Cel mai bogat om din lume, terminat de divort. A pierdut primul loc din clasament

Fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, si-a finalizat divortul de MacKenzie Bezos. Cei doi au emis cat un comunicat oficial prin care au anuntat finalizarea procedurilor, cei doi urmand sa aiba custodie comuna pentru.

Efectele Brexit: BMW si Peugeot au oprit productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit, luni, activitatea pentru o perioada de o luna, in timp ce Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, cu toate ca Brexitul a fost amanat.

Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Muzeul Luvru din Abu Dhabi ar fi trebuit sa expuna cel mai scump tablou din lume, Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci, spre sfarsitul anului trecut, dar celebra pictura ar fi disparut, spun surse pentru site-ul postului de stiri Fox News. Salvator Mundi ar fi urmat sa completeze bogata galerie formata din capodore semnate [] .

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

IN LUNA MARTIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii circa sase ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sase ani, in luna martie, scaderea fiind condusa de Germania, ca urmare a sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite presa straina, conform Agerpres.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Productia de titei realizata de Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a scazut luna trecuta, ajungand la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, conform unui sondaj Reuters.

Game of Thrones, cel mai descarcat serial din istorie, dar si cel mai VIRUSAT! Numar-record de calculatoare ATACATE

Considerat unul dintre cele mai descarcate seriale din istorie, Urzeala Tronurilor a virusat si cele mai multe dispozitive anul trecut, si anume 21. 000, potrivit unui studiu realizat de compania de securitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )