Libnet.ro
UNICEF

05:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IUNIE Aurul sparge rezistenta-cheie si ajunge la maximul ultimilor cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IUNIE Aurul sparge rezistenta-cheie si ajunge la maximul ultimilor cinci ani

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,49%, in intervalul 12 - 19 iunie, intr-un raliu in care metalul galben a spart rezistenta-cheie situata la 1. 350 dolariuncie si reusind sa atinga ieri, 20 iunie, nivelul de 1. 385 de dolari uncie, cel mai ridicat pret al ultimilor cinci ani, dupa ce in perioada 5 - 12 iunie a stagnat in jurul pragului de rezistenta mentionat. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 14 IUNIE BET-FI - singurul indice in crestere, dintre cei analzati

Indicele sectorului financiar BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a urcat cu 0,7%, in intervalul 10 - 14 iunie, fiind singurul cos de actiuni dintre cele analizate care s-a apreciat, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IUNIE Salt de 16% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 16,11%, in intervalul 11 - 18 iunie, intr-o miscare de continuare a tendintei ascendente pe care cea mai importanta moneda digitala din lume a inceput sa o dezvolte din luna aprilie a acestui an, dupa ce, la finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Avem un nou HAGI: Un pusti roman face senzatie la Real Madrid si a obtinut titlul de cel mai bun jucator din Spania la Under 10 in sezonul recent incheiat (FOTO)

Nationala de tineret a Romaniei a debutat cu un rezultat senzational la Campionatul European de tineret sub 21 de ani, invingandu-i pe croati cu 4-1. Majoritatea jucatorilor au trecut pe la Academia lui Gica.

Claudia s-a indragostit de cel mai bun prieten al sau. Eram la o plimbare cand mi-a propus ceva. Am incremenit cand am aflat. Apoi s-a intamplat ceva si mai greu de suportat. Mi-a afectat intreaga viata

Claudia s-a indragostit de cel maibun prieten al sau, insa nu s-a gandit nici macar o secunda ce ar putea ascunde acesta. La varsta de doar 13 ani, Claudia a trait pe propria piele o.

MACRO NEWSLETTER-19 Iunie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a scazut cu mult peste asteaptari in iunie 2019, cu 19 puncte, pana la -21,1 puncte, cel mai redus nivel din ultimele 8 luni, pe fondul unei scaderi sub asteptari a indicelui situatiei curente, pana la 7,8 puncte, de la 8,2 puncte in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a scazut cu 18,6 puncte, pana la -20,2 puncte, pe fondul unei cresteri cu 3,3 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -3,7 puncte. Sursa: ZEW).

Romanii au avut trai cu 2% mai bun, in 2018

Nivelul de trai al romanilor, masurat prin consumul individual efectiv AIC), a crescut cu numai 2% anul trecut, Romania mentinandu-se printre tarile cu cel mai scazut nivel de bunastare din Uniunea Europeana, arata datele Eurostat.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 IUNIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 IUNIE 2019 pentru Zodia Balanta -Nu te poti impune in fata celor mai tineri care ti se opun cu incapatanare, uiti ca si tu ai fost la fel la varsta lor, deci mai bine .

CALENDAR ORTODOX 19 IUNIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Iuda a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mantuitorului. Sfantul Apostol Iuda se numara intre fratii Domnului nostru Iisus Hristos, adica intre fiii dreptului Iosif pe care ii av.

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 IUNIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 19 IUNIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Ai toate motivele sa crezi ca planul la care iti aduci contributia va avea urmari dintre cele mai bune. Chiar daca e un demers de lunga dura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )