Libnet.ro
UNICEF

06:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 IUNIE Bitcoin isi continua avansul in ciuda cererilor de reglementare

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 37,37%, in intervalul 19 - 26 iunie, intr-o miscare parabolica de continuare a tendintei ascendente pe care cea mai importanta moneda digitala s-a inscris incepand cu luna aprilie a acestui an, dupa ce pretul atinsese un minimum de 3. 250 de dolari in decembrie 2018.

Euro Under 21: Fabian Ruiz, cel mai bun jucator al turneului final

Mijlocasul spaniol Fabian Ruiz a fost desemnat cel mai bun jucator al Campionatului European de tineret, incheiat duminica, in Italia. in vara anului 2018, Napoli a platit 30 de milioane de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului lui Fabian Ruiz cu Betis Sevilla.

Avantajele oferite de cel mai bun producator de cutii de plastic

Fiecare industrie are propriile exigente in materie de ambalaje folosite pentru depozitarea si transportul de produse. Datorita inaspririi normelor si datorita nevoii de a transporta pe distante din ce in ce mai mari marfurile, este normal ca si calitatea produselor folosite in acest scop sa fie din ce in ce mai mare.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

DANCILA: PSD cred ca este cel mai romanesc partid

Noul presedinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca PSD este partidul cel mai romanesc si ca isi doreste sa-l readuca pe primul loc intre optiunile romanilor, se anunta in comunicat.

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

Cel mai mare centru de golf din Serbia, la 110 kilometri de Timisoara. Cum incearca gazdele sa-i atraga pe jucatorii romani

La numai 110 kilometri de Timisoara, la jumatatea distantei dintre Novi Sad si Zrenjanin, se afla cel mai mare centru de golf din Serbia, iar gazdele vor sa-i atraga si pe jucatorii din Romania.

Romania, cel mai mare impozit din regiune pentru profiturile companiilor: Doar un stat extracomunitar ne depaseste, desi candva eram printre tarile cu cel mai mic nivel al cotei

Romania, care are o cota de impozitare a profiturilor companiilor de 16%, nu se mai regaseste printre statele europene in care aceasta rata are un nivel mic, desi timp de multi ani acesta a fost un adevarat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )