Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost condamnat, definitiv, la inchisoare

Adevărul Adevărul,
Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost condamnat, definitiv, la inchisoare

Judecatorul Mircea Puscas, cel mai controversat magistrat din Bihor, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie si este definitiva. continuă pe Adevărul

Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost condamnat, definitiv, la ani grei de inchisoare

Judecatorul Mircea Puscas, cel mai controversat magistrat din Bihor, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie si este definitiva.

Andreea Runceanu (Amadeus) il sustine pe baiatul de 12 ani considerat cel mai talentat pianist din lume: Tineri ca el trebuie sa promovam in Romania!

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a fost profund impresionata de povestea lui Fabiani Prcsina, baiatul de 12 ani care a fost denumit cel mai talentat pianist din lume la Concursul International de Interpretare de la Nisa, Franta.

Euro si lira, la cel mai scazut curs din ultimele sapte luni

Moneda unica europeana euro) si cea britanica lira sterlina) s-au depreciat vineri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din aprilie pana in prezent, fata de dolar, dupa ce Departamentul Muncii de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului posturilor in octombrie.

Productia industriala a Germaniei, in cel mai important declin din ultimul an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat, in septembrie, cea mai mare scadere din ultimele 12 luni, evolutie care sugereaza ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul al treilea din anul curent, pe fondul cererii mai slabe din China si alte tari in curs de dezvoltare.

Cel mai vechi vibrator din lume - cum arata si cati centimetri avea. Jucaria sexuala din piatra are 28.000 de ani si a fost descoperita de cercetatorii nemti

Cel mai vechi vibrator descoperit pana in prezent de cercetatori dateaza de acum 28. 000 de ani si a fost reconstruit de specialisti din bucatile gasite intr-o pestera din Germania.

Cel mai mare bazar din Romania a fost inchis de pompieri din cauza ca nu are autorizatie PSI. 1.900 de comercianti sunt afectati de aceasta decizie

Bazarul Sucevei a fost inchis astazi de pompierii suceveni deoarece nu are autorizatie PSI, 1. 900 de comercianti fiind afectati de aceasta decizie. Cei de la ISU Suceava au oferit un termen de cinci zile pentru punerea in ordine a Bazarului Suceava din punct de vedere al normelor de prevenire a incendiilor, insa bazaristii nu au miscat un deget, in acest sens.

Arena Nationala, printre cele mai scumpe stadioane din lume care nu pot fi folosite

Cel mai modern stadion din Romania nu mai poate gazdui momentan nici un eveniment sportiv deoarece nu are autorizatia de siguranta din partea ISU.

Fostul director al BCR Gorj, Dumitru Contoloru, a fost condamnat la sase ani de inchisoare. Lotul BCR, cinci ani de puscarie si despagubiri de 20 milioane lei

Fostul director al BCR Gorj, Dumitru Contoloru, a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Arges, in dosarul creditelor fictive acordate in urma cu peste 12 ani. Aceeasi pedeapsa a primit-o si Sorin Popescu, fost director al BCR Novaci. Ceilalti inculpati din lotul BCR a primit pedepse de cinci ani de inchisoare.

Aferim!, al lui Radu Jude, nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film la categoria cel mai bun scenariu european

Lungmetrajul Aferim!, in regia lui Radu Jude, a fost nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film la categoria cel mai bun scenariu european. Anuntul a fost facut la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul Festivalului Filmului European de la Sevilla.

Perfect Tour renunta la targul de turism de la Romexpo si face cel mai mare targ online, cu vacante la jumatate de pret

Agentia de turism Perfect Tour renunta la traditionalul targ de turism de la Romexpo si organizeaza cel mai mare targ virtual, cu vacante la jumatate de pret si inconjurul lumii de la 6. 300 euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )