Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

România Liberă România Liberă,
Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare. continuă pe România Liberă

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax.

Piata imobiliara din Statele Unite, la cel mai ridicat nivel din ultimii 8 ani

Americanii si-au majorat achizitiile de case noi in luna aprilie pana la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar preturile au atins un nivel record, o noua dovada ca ritmul de crestere al economiei americane a accelerat in cel de-al doilea trimestru, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Coresi Shopping Resort, cel mai verde mall din Romania

Immochan Romania a obtinut certificarea BREEAM Excellent pentru proiectul Coresi Shopping Resort din Brasov.

Dragon Ball Xenoverse 2 se vrea cel mai cuprinzator joc din istoria Dragon Ball

Bandai Namco Entertainment Europe a anuntat Dragon Ball Xenoverse 2, care promite sa ofere cea mai cuprinzatoare experienta Dragon Ball intalnita intr-un joc video. Dragon Ball Xenoverse 2 este dezvoltat de faimosul studio DIMPS din Osaka, Japonia, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Conceput sa profite din plin de puterea de calcul sporita a [].

Cercetatorii au descoperit ca Everest nu este cel mai inalt munte din lume

Muntele Everest, care are o inaltime de 9. 848 metri deasupra nivelului marii, este depasit de alte varfuri inalte. Daca se masoara distanta de la centrul Pamantului, prin crusta.

Curs valutar 24 mai. Cel mai mare euro din ultimele patru luni

Cotatia monedei unice europene valabila pentru marti, 24 mai, de aproape 5,2 lei, este cea mai mare din ultimele patru luni de zile .

Opt persoane intoxicate cu ciuperci, in Soroca. Cel mai mic dintre pacientii ajunsi la spital are doar un an

Opt persoane s-au intoxicat din cauza ciupercilor, cel mai probabil culese din padure, la Soroca, in Republica Moldova. Acestea sunt primele informatii pe tema asta. Dintre cei opt, patru sunt copii. Potrivit portalului realitatea. md, starea lor este de gravitate medie. Toti au fost transportati la spital.

Cristian Mungiu, premiu pentru Cel Mai Bun Regizor la Cannes! Iata lista completa a castigatorilor!

Cristian Mungiu a triumfat din la Festivalul de Film de la Cannes primind premiul pentru Cel mai Bun Regizor. Filmul Bacalaureat a pierdut insa premiul cel mare al Festivalului, Palme DOr, in favoarea filmului I, Daniel Blake, regizat de Ken Loach.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )