Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai cunoscut joc din lume are o continuare: cand il poti avea

Antena3 Antena3,
Cel mai cunoscut joc din lume are o continuare: cand il poti avea

GTA 5 a facut istorie. Chiar daca cei de la Rockstar Games nu au oferit data oficiala de lansare pentru GTA 6, stim deja ca va fi uimitor. , scrie playtech. roPotrivit zvonurilor, Grand Theft Auto 6 nu va fi. continuă pe Antena3

Cel mai popular joc din lume te uimeste cu un nou truc

Fara a se folosi de coduri si parole pentru GTA 5, cineva a reusit sa introduca un cerb nemuritor in joc. De parca GTA V nu ar fi fost deja un joc extrem de distractiv, un fan s-a gandit sa-l faca si mai.

Cel mai provocator portar din lume (video)

Portarul Glenn Verbauwhede este in aceste zile in centrul atentiei pe internet dupa miscarile total neconformiste pe care le-a facut in meciul din liga sud-africana, intreMaritzburg siGolden Arrows.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii.

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul.

Un iPhone SE invelit in aur si cristale e cel mai urat lucru pe care il vei vedea azi

IPhone SE abia a fost lansat si deja a fost transformat intr-o bijuterie, chiar daca una de prost gust. Cei de la Goldgenie sunt cunoscuti pentru faptul ca acopera gadgeturile Apple in metale pretioase si pietre la fel de scumpe. Acum, ei au pus ochii pe iPhone SE, cel mai nou smartphone din gama Apple.

Cel mai bun pictor roman al Marii Negre. Comandorul cu alura de actor de cinema i-a fost aghiotant regelui Carol al II-lea

Marea Neagra, numai ea. Aceasta este tema fundamentala a lucrarilor celui mai cunoscut pictor roman al marinelor - Dimitrie Stiubei, comandorul care i-a fost aghiotant Regelui Carol al II-lea.

Cea mai mare colectie din lume de monede din vremea regilor sciti, adusa pe malul Borcei. Obiectele vin de la Ruse

Cea mai importanta colectie de monede scitice din lume a ajuns la Calarasi. Vernisajul expozitiei are loc pe 25 martie, la ora 11. 30, in sala Tezaur a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi, la demisolul Consiliului Judetean. Obiectele vor putea fi admirate pana in luna mai 2016.

Eurovision 2016. 60 de ani de istorie, intr-o expozitie dedicata celui mai longeviv spectacol de televiziune din lume

Eurovision 2016. European Broadcasting Union EBU), alaturi de Muzeul ABBA, organizeaza o expozitie dedicata concursului Eurovison 2016. Expozitia are ca rol sarbatorirea celui mai longeviv spectacol de televiziune din lume, iar in organizarea ei s-a implicat si Bjorn Ulvaeus, membru fondator al trupei ABBA.

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are bulina rosie, iar expertii spun ca este un pericol pentru trafic. Se cer bani de la Guvern pentru reparatii

Podul, care leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean, este in lungime de 1,3 kilometri, are o vechime de aproape 50 de ani, iar trecerea timpului, precum si cutremurele din 1977 si 1986 l-au subrezit. Expertii IPTANA au stabilit ca este necorespunzator traficului.

in fiecare zi 41 de romani se imbolnavesc de cea mai raspandita boala infectioasa din lume

Situatie alarmanta la nivel mondial. Desi virusul Zika se afla in atentia presei in aceste zile, cea mai raspandita boala infectioasa din lume ramane tuberculoza, care este si cauza celor mai multe decese.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )