Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are bulina rosie, iar expertii spun ca este un pericol pentru trafic. Se cer bani de la Guvern pentru reparatii

Adevărul Adevărul,
Cel mai lung viaduct rutier din Romania are bulina rosie, iar expertii spun ca este un pericol pentru trafic. Se cer bani de la Guvern pentru reparatii

Podul, care leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean, este in lungime de 1,3 kilometri, are o vechime de aproape 50 de ani, iar trecerea timpului, precum si cutremurele din 1977 si 1986 l-au subrezit. Expertii IPTANA au stabilit ca este necorespunzator traficului. continuă pe Adevărul

Salariile din Romania cresc si in acest an cel mai puternic din regiune. Romania risca dezechilibre

Romanii vor avea parte si in acest an de cele mai mari cresteri salariale din regiune, insa avansul de aproape 10% prognozat pentru 2016 risca sa genereze probleme in economie, intrucat majorarile succesive din ultimii ani, de asemenea semnificativ.

Romania are baieti destepti si in apicultura, spune presedintele ACAR

Intre formele asociative de apicultori din Romania exista si baieti destepti care acceseaza fonduri europene declarand, in acte, un numar mai mare de stupi decat detin in realitate si care pagubesc anual statul cu cateva milioane de euro, s declarat, pentru News. ro, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania, Ioan Fetea.

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul.

VIDEO |Delia lanseaza primul album cu coperta lenticulara din Romania! Uite cum arata coperta albumului Deliria

Odata cu cel mai asteptat show al anului 2016, Delia isi lanseaza cel mai recent album al sau: Deliria.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii.

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil existent in natura, care contine numarul minim de gene indispensabile pentru un organism sa functioneze si sa se autoreproduca, noutate stiintifica care patrunde in tainele creatiei vietii, prezentata intr-un studiu publicat in revista americana Science, informeaza agentia France Presse.

A fost creat in laborator cel mai mic genom al unui organism viu

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil existent in natura, care contine numarul minim de gene indispensabile pentru un organism sa functioneze si sa se autoreproduca, noutate stiintifica care patrunde in tainele creatiei vietii, prezentata intr-un studiu publicat in revista americana Science, informeaza agentia France Presse .

Un iPhone SE invelit in aur si cristale e cel mai urat lucru pe care il vei vedea azi

IPhone SE abia a fost lansat si deja a fost transformat intr-o bijuterie, chiar daca una de prost gust. Cei de la Goldgenie sunt cunoscuti pentru faptul ca acopera gadgeturile Apple in metale pretioase si pietre la fel de scumpe. Acum, ei au pus ochii pe iPhone SE, cel mai nou smartphone din gama Apple.

Acesta este cel mai mare salariu al unui CEO din telecomul romanesc

Cel mai mare salariu al unui director general in domeniul telecomunicatiilor s-a ridicat anul trecut la 150. 000 de lei 33. 700 euro) brut lunar, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea WALL-STREET.

Compania din Romania care va acorda angajatilor prime de 600 de euro din profitul obtinut

Producatorul de anvelope Continental va acorda angajatilor din Romania cate 600 de euro din profitul obtinut anul trecut, suma fiind cu 20% mai mare fata de ceea ce s-a acordat cu un an inainte, po.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )