Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cel mai popular joc din lume te uimeste cu un nou truc

Antena3 Antena3,
Cel mai popular joc din lume te uimeste cu un nou truc

Fara a se folosi de coduri si parole pentru GTA 5, cineva a reusit sa introduca un cerb nemuritor in joc. De parca GTA V nu ar fi fost deja un joc extrem de distractiv, un fan s-a gandit sa-l faca si mai. continuă pe Antena3

Cel mai provocator portar din lume (video)

Portarul Glenn Verbauwhede este in aceste zile in centrul atentiei pe internet dupa miscarile total neconformiste pe care le-a facut in meciul din liga sud-africana, intreMaritzburg siGolden Arrows.

Teroare la Bruxelles. Hackerii de la Anonymous avertizeaza ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume

Dupa atentatele de marti dimineata, de la Bruxelles, hackerii de la Anonymous au anuntat ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume.

Britanicii au lansat cea mai mare aeronava din lume

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat oficial, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul anului 2016.

Cea mai mare aeronava din lume, dezvaluita in Anglia. E pregatita pentru lansare! VIDEO

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Cea mai mare aeronava din lume, pregatita pentru lansare in Anglia

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Eurostat: Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din UE

Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din Uniunea Europeana, respectiv sub 300 de kilograme de persoana, potrivit datelor publicate marti de biroul de statistica Eurostat, care arata o medie europeana de 475 de kilograme in 2014, in.

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 3,26%, raportat la moneda euro, in perioada 14-21 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

UPDATE. El e cel mai cautat om din Europa, dupa atentatele din Bruxelles - FOTO

Dupa ce a devenit publica informatia ca cei doi frati El Bakraoui, Khalid si Brahim, sunt doi dintre presupusii autori ai atentatului comis, marti, la aeroportul international Bruxelles-Zaventem, atentia se.

Beneficiile demonstrate ale rugaciunii: cum ne ajuta in viata de zi cu zi cel mai popular ritual religios

Religia este un subiect extrem de controversat, insa are, in anumite privinte, un aliat neasteptat: stiinta. Oamenii se roaga inca de cand au inceput sa contempleze asupra existentei lor pe pamant, iar stiinta demonstreaza ca rugaciunea are efecte benefice asupra psihicului uman si sanatatii.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )