Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai cunoscut parfum din lume ar putea fi interzis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai cunoscut parfum din lume ar putea fi interzis

Chanel no. 5, unul dintre cele mai apreciate parfumuri din lume, ar putea fi interzis de Uniunea Europeana, dupa ce oamenii de stiinta au descoperit ca mai multe substante care intra in compozitie pot provoca alergii, conform Jurnalul National . continuă pe Wall-Street Ro

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP.

Cel mai inalt luptator din lume a revenit in Romania dupa 19 ani. Radu Spinghel: Tara s-a schimbat mult!

Radu Spinghel, fiul unuia dintre jucatorii care au pus umarul la promovarea Universitatii Craiova in 1965, va lupta sambata in cadrul galei Superkombat Final Elimination, care va inaugura Sala Polivalenta din Banie.

Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

Sarpele marin Belcher este considerat cea mai periculoasa reptila din lume. Veninul acestei reptile care vietuieste in oceanul Pacific este de o suta de ori mai puternic decat cel al cobrei sau al sarpelui-tigru negru. Cea mai mare dintre reptile, crocodilul de apa sarata traieste in nordul Australiei si in sudul Asiei. Poate creste pana la 7 metri si poate ajunge sa cantareasca peste o tona si jumatate. Acesta creatura poate ucide si manca chiar si bivoli. In apa se misca la fel de repede ca .

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

Este lipsa de onestitate sa crezi in ceva doar pentru ca ai impresia ca iti este folositor. Cel mai cunoscut logician al secolului XX, despre religie

Bertrand Russell, filosof si matematician britanic, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura si unul dintre cei mai importanti logicieni ai secolului XX, vorbeste intr-o inregistrare din 1959 despre unul.

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide in Austria

Austria este pe cale sa inaugureze o atractie, mai mult sau mai putin turistica, cum nu mai exista in nici o alta tara europeana. Un antreprenor vienez va investi peste 19 milioane de dolari in ceea ce va deven.

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat si vrea in libertate

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Dupa ce a taiat cu sabia mana unui politist, cel mai temut interlop din Bucuresti, Fane Spoitoru, se crede reabilitat

Fostul cap al lumii interlope din Bucuresti, Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa fie reabilitat pentru faptele sale comise in 1992. El a devenit atunci.

Daniel Constantin: Am gasit la Ministerul Agriculturii cel mai mic buget din ultimii 20 de ani, dar vom reduce TVA la alimente

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a tinut sa reitereze, joi, la lansarea programului de guvernare al USL, ca uniunea va avea in veder reducerea TVA la alimente, chiar daca atunci cand a venit la.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )