Libnet.ro
UNICEF

06:00

Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

România Liberă România Liberă,
Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

Sarpele marin Belcher este considerat cea mai periculoasa reptila din lume. Veninul acestei reptile care vietuieste in oceanul Pacific este de o suta de ori mai puternic decat cel al cobrei sau al sarpelui-tigru negru. Cea mai mare dintre reptile, crocodilul de apa sarata traieste in nordul Australiei si in sudul Asiei. Poate creste pana la 7 metri si poate ajunge sa cantareasca peste o tona si jumatate. Acesta creatura poate ucide si manca chiar si bivoli. In apa se misca la fel de repede ca . continuă pe România Liberă

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP.

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala.

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri din Europa Centrala si de Est pentru multinationale

Angajatii romani genereaza printre cele mai mici venituri brute pentru fiecare euro, dolar sau leu primit de la angajator sub forma de remunerare din Europa Centrala si de Est ECE). Aceasta situatie afecteaza.

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative din punct de vedere industrial si singurele din Romania care nu se plaseaza pe ultima treapta la nivelul Uniunii Europeane, cea cu grad modest-scazut de inovare, potrivit unui raport al Comisiei Europene.

KRUK se afla in TOP 20 cele mai eficiente companii poloneze

Grupul KRUK a primit titul de Good company 2012, din partea cotidianului Rzeczpospolita, ca parte a unei liste de 2. 000 de companii, clasamentul anual al celor mai importante companii poloneze, arata un comunicat de presa.

Marinescu, ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila, 2,2 eurocenti pe minut, de 7 ori mai putin decat in 2003

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor65506;, a declarat marti presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu.

Presedintele ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor a declarat astazi presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu, relateaza sursele de presa.

Top trei curiozitati din lumea reptilelor.

Lumea reptilelor este fascinanta si plina de curiozitati. De exemplu, stiati ca limba cameleonilor are aceeasi lungime ca si corpul, cu tot cu coada, sau ca un sarpe constrictor mare Boa, Anaconda si Python) are intre 120-160 de dinti? Cameleonii sunt una dintre cele mai interesante specii de reptile. Cercetatorii au observat ca atunci cand doi Cameleoni masculi se intalnesc se bat pana cand unul dintre ei moare sau pleaca. Aceste reptile isi schimba schimba culoarea in functie de starea lor .

Verbatim lanseaza cea mai subtire unitate HDD din lume: Store n Go Ultra Slim

Verbatim a anuntat lansarea celei mai subtiri unitati HDD de pana acum. Cu o grosime de 10. 5mm, Verbatim Store n Go Ultra Slim este una dintre cele mai subtiri unitati de hard disk din lume - cu 20%.

Cele mai importante predictii tehnologice: cum va arata industria IT in 2013?

Industria IT a cunoscut in ultimii ani cele mai spectaculoase evolutii si revolutii in materie de inovare. Anul 2013 promite pastrarea trendului de pana acum cu o miza indeosebi pe segmentul portabilelor si a dispozitivelor mobile, a aplicatiilor de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )