Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel mai frumos castel al Romaniei este in pericol! Bucati intregi din Peles se degradeaza sub ochii autoritatilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cel mai frumos castel al Romaniei este in pericol! Bucati intregi din Peles se degradeaza sub ochii autoritatilor - VIDEO

Cel mai frumos castel al Romaniei se degradeaza de la o zi la alta! Bucati intregi din Peles se rup sub ochii autoritatilor, care se declara neputincioase. Ministerul Culturii nu poate face reparatii,. continuă pe Antena3

CTP, elogii la adresa intalnirii Halep - Buzarnescu: A fost meciul cel mai frumos de la Wimbledon, de pana acum

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digisport intalnirea dintreSimona Halep si Mihaela Buzarnescu, duelul romanesc din turul 2 de la Wimbledon.

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Procurorul general despre dosarul 10 august, declinat la DIICOT: Nu am fost consultat Am atras atentia de la inceput ca cercetarile stagneaza Cel mai rau lucru pe care il poate face un procuror este sa tina nelucrat un dosar

Procurorul general Bogdan Licu spune ca nu a fost consultat in privinta declinarii competentei de catre procurorii militari pe dosarul 10 august, ca nu stie care sunt argumentele, dar ca cercetarile stagnasera, din motive obiective sau subiective. Licu a mai afirmat ca cel mai rau lucru pe care il poate face un procuror este sa tina nelucrat un dosar.

Iohannis: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declar.

Cel mai valoros jucator din NBA este crestin-ortodox: Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvantat Salariul sau a depasit 24 de milioane de dolari in 2018 (VIDEO)

Giannis Antetokounmpo a castigat premiul pentru cel mai valoros jucator din NBA, in sezonul 201819, devenind al treilea cel mai tanar baschetbalist din istorie care-si adjudeca acest premiu, respectiv al.

ELENA UNGUREANU, VISA: Romania, cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa

Romania are cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa, cu 10 terminale POS la 1000 de locuitori, in timp ce media europeana este de aproximativ 30 de terminale la 1000 de locuitori, a declarat, ieri, managerul de tara al VISA, Elena Ungureanu.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )