Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Playtech Playtech,
Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Sudoku este un joc destul de vechi ce dateaza tocmai din 1979. Provine din Japonia si se traduce cifra unica. Este un joc de tip grila inspirat din problema celor 36 de ofiteri a lui Leonhard Euler si patratul latin. Scopul jocului este sa umpli o grila cu numere de la 1 la 9, unele . continuă pe Playtech

ANDREI RADULESCU, BT: Economia Chinei a crescut in noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010

China, a doua economie a lumii, a crescut in luna noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010 incoace, arata intr-un raport de analiza Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania, care citeaza dinamica indicatorilor Caixin Purchasing Managers and Index pentru industria prelucratoare si sectorul de servicii din China publicati astazi de Markit Economics.

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

FOTO Cum traieste cel mai izolat trib din lume. Femeile sunt superbe, iar barbatii isi tatueaza chiar si interiorul gurii

Expresia la capatul lumii nu are un sens metaforic, ci este cat se poate de veridica atunci cand vine vorba deste Insulele Marchize, aflate la 1. 600 km de Tahiti. Aici traiesc de secole locuitorii celui mai izolat trib din lume, intr-un cadru feeric, neatins de civilizatie.

Casa lui Elvis Presley, mai ieftina decat cel mai scump apartament din Bucuresti

Casa din Palm Springs in care Elvis Presley si Priscilla si-au petrecut luna de miere se vinde de trei ori mai ieftin decat cel mai scump apartament din Bucuresti. Iata aici detaliile.

Cel mai rapid telefon din 2020, confirmat: nu o sa ti-l doresti, din pacate

Cea mai recenta confirmare a faptului ca telefoanele Huawei sunt foarte bune, daca nu ar fi fost sabotate de Donald Trump, vine de la AnTuTu. in fiecare luna, creatorii benchmark-ului AnTuTu.

De ce sa fii recunoscator in cel mai dificil an din viata ta: schimbarea de atitudine pentru un corp sanatos

Ziua Recunostintei a fost sarbatorita de curand in SUA si, desi a devenit o bomba comerciala exploatata de marile corporatii, premisa din spate este una foarte buna. in urma cu.

Cati ani are cel mai varstnic alegator din Romania. in fiecare dimineata se roaga pentru tara sa

Cel mai varstnic alegator din Romania este din judetul Botosani. Acesta are peste 100 de ani, este veteran de razboi si dupa 1990 si-a exercitat de fiecare data dreptul la vot.

Cei mai bogati romani din 2020. Cat de mult a scazut Ion Tiriac in clasament

Revista Forbes Romania a publicat topul celor mai bogati romani in 2020, unul in care apar si foarte multe surprize. Ion Tiriac, pe care multi il considerau inca drept cel mai bogat roman, este abia pe locul 3. La capatul unui an in care pandemia de coronavirus a afectat foarte multi oameni de afaceri. in .

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va .

Pianul Hermes cu 24 de rujuri. Cel mai luxos cadou de sarbatori

Am intrat in luna cadourilor, iar celebrul brand Hermes vine cu o surpriza pentru toti fanii. Mai exact, o cutie sub forma de pian ce contine 24 de rujuri. Este cel mai luxos cadou de sarbatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )