Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai important bulevard din Galati intra din 24 iunie in modernizare. Lucrarile vor dura sapte luni

Adevărul Adevărul,
Cel mai important bulevard din Galati intra din 24 iunie in modernizare. Lucrarile vor dura sapte luni

Reabilitarea bulevardului Brailei principala artera de pe raza est-vest a orasului) se va face pe portiuni. Traficul va fi inchis partial, iar circulatia masinilor se va face du dificultate. Este recomandat sa evitati pe cat posibil zona. in prima faza se lucreaza pe portiunea dintre intersectia cu strada Frunzei si sensul giratoriu de la iesirea din oras dinspre DN2B si DB25. continuă pe Adevărul

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, miercuri, banca centrala americana Fed) a decis sa nu modifice dobanda de politica monetara.

Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Florinel Coman, eroul din finalul partidei Romania - Angliade la Campionatul European de tineret din Italia, a declarat la finalul partidei ca victoria este mai importanta decat cele doua goluri marcate de el.

Roger Federer nu-si planifica finalul carierei: Cel mai important lucru este sanatatea. Nu vreau sa ma accidentez

La varsta de 37 de ani, jucatorul elvetian de tenis Roger Federer, nr. 3 mondial, afirma ca nu are niciun proiect precis legat de finalul carierei, multumindu-se sa-si planifice urmatoarele sase luni sau anul urmator, acordand in acelasi timp prioritate familiei sale, informeaza AFP.

Apple v. Google in cel mai important test: ce aplicatie Maps sa alegi

La momentul lansarii, Apple Maps a fost o solutie de navigatie jalnica, ce incorpora probleme majore de functionalitate. in 2019 insa, lucrurile s-au schimbat radical. Acum, integreaza o.

VIDEO Distractie maxima in cel mai vechi targ din tara, Dragaica. Zdob si Zdub incheie editia din acest an

Fum de gratare, muzica de-ti sparge timpanele, tiribombe ametitoare. Asa poate fi descrisa pe scurt atmosfera in Targul Dragaica. Cel mai mare balci din tara dar si cel mai longeviv i-a tinut pe buzoieni tot intr-o distractie doua saptamani. Peste 200 de mii de oameni au petrecut la editia 2019 care se incheie luni seara, de Sanziene.

Francezii lauda starul Romaniei in ziarul lor de sport cel mai important: Articol superb dedicat lui Ianis Hagi

LEquipe crede ca, asa cum Gheorghe Hagi a fost liderul Generatiei de Aur, si fiul sau, Ianis e chipul generatiei care vrea sa redreseze echipa nationala a Romaniei.

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )