Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Hotnews Hotnews,
 A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN. continuă pe Hotnews

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, miercuri, banca centrala americana Fed) a decis sa nu modifice dobanda de politica monetara.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Romanul indestructibil: Toma Coconea, Batman si Ironman la un loc! Ce distante parcurge in cel mai dur concurs din lume

Romania se poate mandri cu un brasovean de 44 de ani, prezent la fiecare dintre cele noua editii de pana acum de la Red Bull X-Alps, cea mai brutala cursa de aventura si anduranta din lume.

VIDEO Distractie maxima in cel mai vechi targ din tara, Dragaica. Zdob si Zdub incheie editia din acest an

Fum de gratare, muzica de-ti sparge timpanele, tiribombe ametitoare. Asa poate fi descrisa pe scurt atmosfera in Targul Dragaica. Cel mai mare balci din tara dar si cel mai longeviv i-a tinut pe buzoieni tot intr-o distractie doua saptamani. Peste 200 de mii de oameni au petrecut la editia 2019 care se incheie luni seara, de Sanziene.

Cel mai important bulevard din Galati intra din 24 iunie in modernizare. Lucrarile vor dura sapte luni

Reabilitarea bulevardului Brailei principala artera de pe raza est-vest a orasului) se va face pe portiuni. Traficul va fi inchis partial, iar circulatia masinilor se va face du dificultate. Este recomandat sa evitati pe cat posibil zona. in prima faza se lucreaza pe portiunea dintre intersectia cu strada Frunzei si sensul giratoriu de la iesirea din oras dinspre DN2B si DB25.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zahar

Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? intreba invatatoarea -Pai. , in Zahara. -Bine Alinuta, da acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i cubic? .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 IUNIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere a cotatiei de 1,41%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 iunie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a consemnat un avans de 0,44%, in perioada mentionata.

SPECIALISTII ESET: E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor ransomware

E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor de tip ransomware, iar companiile si organizatiile au identificat aceasta amenintare drept cea mai mare problema de securitate a acestora, este concluzia expertilor Eset, intr-un material publicat pe blogul din Romania.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )