Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare actionar minoritar al CME, detinatoarea ProTV, vrea vanzarea companiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare actionar minoritar al CME, detinatoarea ProTV, vrea vanzarea companiei

Eric Semler, detinatorul TCS Capital Management LLC, cel mai mare actionar minoritar al Central European Media CME), nu este multumit de directia actuala a companiei, potrivit site-ului seekingalpha. com. continuă pe Ziarul Bursa

A murit cel mai mare handbalist roman al tuturor timpurilor

Gheorghe Gruia, cel mai mare handbalist roman din istorie, s-a stins din viata in Mexic la varsta de 75 de ani.

FuckUp Nights: evenimentul care iti arata cum un esec poate deveni cel mai mare succes

Un procent destul de mare mai exact 65%) al antreprenorilor romani considera frica de esec in continuare a fi un obstacol major in Romania, dupa EY Entrepreneurship Barometer 2015. Conform lor, societatea nu ne vede inca cu ochi buni atunci cand gresim, iar asta ne impiedica sa incepem. Paradoxal, romanii fac parte si dintre europenii [] .

FOTOGALERIE USS Zumwalt, cel mai mare distrugator construit vreodata de SUA, intra in teste in Oceanul Atlantic

Cel mai mare distrugator construit vreodata de Marina SUA, cu o lungime de aproape 190 de metri, o greutate de 15. 000 de tone si un cost estimat la 4,4 miliarde de dolari, a inceput luni deplasarea pe raul Kennebec din Maine catre Oceanul Atlantic, unde va incepe etapa de teste inainte de a alatura flotei americane in decursul anului 2016, scrie The Telegraph.

Cel mai mare spital de pediatrie din Moldova nu are o piscina pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati locomotorii. Parintii sunt obligati sa plateasca pentru tratament

Centru medical, Iasul nu are la Spitalul de Pediatrie un bazin pentru sedintele de recuperare in apa esentiale pentru copiii cu dizabilitati neuromotorii. Desi este cea mai mare unitate de proofil din Moldova, de mai bine de un deceniu piscina de la sectia de balneologie a spitalului este nefunctionala. Astfel, parintii se vad nevoiti sa-si duca copiii la un spital pentru adulti.

Ce firme vor deszapezi soselele din judet si cat vor costa lucrarile. Cel mai mare contract valoreaza 7,2 milioane de lei

Prefectura Judetului Hunedoara a facut publice contractele incheiate pentru deszapezirea soselelor din judetul Hunedoara. De curatarea drumurilor judetene se vor ocupa patru societati private, impartite pe zone, iar cel mai mare contract a fost atribuit de Sectia de Drumuri Nationale Deva societatii Hidroconstructia, pentru lucrarile de pe autostrada A1.

PSD si PNL, umar la umar in intentia de vot. Partidul lui Basescu, cel mai mare scor de pana acum. Un partid nou, condus de Ciolos, receptat pozitiv

Inainte cu sase luni de alegerile locale, PNL conduce la capitoul intentie de vot cu 35% din optiuni, insa PSD ii sufla in ceafa, intre cele doua partide fiind o diferenta de doar un procent. Pe locul 3 se afla Miscarea Populara MP), condusa de Traian Basescu, cu un scor de 7,8%, cel mai mare de pana acum. Ideea aparitiei unui nou partid a carui imagine sa fie asociata cu Dacian Ciolos si cu Klaus Iohannis este receptata pozitiv.

Mai poate fi evitat cel mai mare faliment din istoria Spaniei?

Companiile din sectorul energiilor neconventionale din Spania pareau sa reprezinte o forta de neoprit pana in urma cu cativa ani. Sistemul de subventionare a energiei solare si eoliene a contribuit, insa, la acumularea unor datorii de ordinul zecilor de miliarde de euro, care au devenit de nesuportat pentru bugetul statului, mai ales in conditiile in care Spania s-a aflat in prima linie a crizei datoriilor suverane din Europa.

KMG International va opera 20% din cel mai mare zacamant de petrol din Kazahstan

Grupul KMG International, prin KMG Trading, a gestionat in numele KazMunayGas KMG) procesul de selectie a traderului Vitol pentru viitoarele livrari de titei din participatia de 20% a KMG in perimetrul Tengiz, se arata intr-un comunicat al KMG International.

Veste soc. Pro TV si-ar putea schimba proprietarul

Eric Semler, detinatorul TCS Capital Management LLC, cel mai mare actionar minoritar al Central European Media CME), nu este multumit de directia actuala a companiei, potrivit site-ului seekingalpha. com, preluat.

Cea mai mare platforma de filme si seriale isi pregateste debutul in Europa de Est

Un proiect de lege a Comisiei Europene obtinuta de POLITICO va permite abonatilor la serviciile de media online acces la ele de oriunde din Europa . Acestea cuprind abonamentele la servicii de redare a emisiunilor TV, filmelor si a muziciipe Internet. Pe scurt, aceasta inseamna ca s-ar putea sa avem acces la Netflix si in [] .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )