Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai mare actionar al FP propune un nou mandat pentru listarea la Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare actionar al FP propune un nou mandat pentru listarea la Londra

Fondul american Elliott Associates cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea - FP) a introdus pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) din 21 ianuarie acordarea unui nou mandat, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra a FP, motivand ca se asteapta ca acest obiectiv sa nu fie atins pana la finele acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

550 de specialisti in IT din Europa vor participa la cel mai mare proiect de IT al Comisiei Europene

Se stie ca avem specialisti IT de clasa, care sunt vanati permanent de firme straine. Dar sa ajungi sa lucrezi pentru Comisia Europeana este o satisfactie care nu ramane doar in CV.

Castigul salarial mediu a crescut cu 7 lei: domeniul in care acesta este cel mai mare

Castigul salarial mediu a crescut in octombrie cu 7 lei 0,4%) fata de luna precedenta, la 1. 705 lei net. Cele mai mari valori au fost inregistrate in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4. 500 lei), iar cele mai mici in hoteluri si.

Orlando Nicoara, mesaj catre colegi inainte de plecarea de la conducerea Mediafax Group: Sper sa ramaneti un grup unit. Voi ramane cel mai mare fan al vostru

Orlando Nicoara, seful Mediafax Group Ziarul Financiar, Mediafax, gandul. info, prosport. ro), le-a transmis colegilot un mesaj in care ii anunta oficial ca miercuri fiind ultima sa zi in calitate de director general al Mediafax, scrie paginademedia. ro.

FOTO: Cum arata GIGANTUL rusesc MD-160, cel mai mare ecranoplan construit vreodata

Ecranoplanul rusesc din clasa Lun a fost considerat o minune a tehnologiei militare de la sfarsitul secolului trecut si un simbol al fortei sovietice, menit sa intimideze Occidentul.

Volkswagen, cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial

Comisia Europeana a publicat rezultatele privind investitiilein cercetare si dezvoltare. Astfel, companiile cu sediul in Uniunea Europeana au investit peste 160 miliarde de euro in 2013, pe cand societatile din.

FOTO Firme de renume vin la Brasov Coresi Shopping, cel mai mare Mall din Transilvania se deschide in martie 2015. Investitia este de 60 de milioane de euro

Coresi Shopping se construieste in locul Uzinei Tractorul si va fi inaugurat in martie 2015. Investitia se ridica la 60 de milioane de euro. Este cea mai mare investitie a Brasovului din ultimii cinci ani.

FOTO VIDEO Cum arata cea mai mare instalatie de Craciun din lume

Pentru a treia oara, un avocat australian a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare instalatie de beculete de Craciun din lume. Ea masoara 120 de kilometri lungime, iar cele peste un milion de beculete colorate creeaza un spectacol de lumini impresionant.

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat [].

Femeile au o mai mare deschidere in utilizarea cardului, in timp ce barbatii prefera cash-ul - studiu

Femeile sunt mai deschise la modalitatea de plata cu cardul, atat pentru produse cat si pentru servicii, in timp ce barbatii prefera mai degraba cash-ul, arata im studiu EY Romania. Cand platesc cash, romanii achizitioneaza cel mai adesea produse alimentare, imbracaminte si electronice.

Samsung Galaxy S6 va fi cel mai performant telefon al coreenilor. A aparut lista cu posibilele specificatii

In prima jumatate a anului viitor Samsung va lansaGalaxy S6, telefonul despre care se spune ca va beneficia de un design complet nou. Samsung Galaxy S6 va deveni in curand probabil cel mai asteptat telefon de la Samsung. Zvonurile despre viitorul model din seria Galaxy S au inceput sa apara deceva vreme, iarde atunci interesul in legatura cu smartphone-ul coreenilor a crescut considerabil. De la variante Edge, la diverse elemente de hardware, aproape orice aspect al lui Samsung Galaxy S6 [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )