Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Playtech Playtech,
Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat []. continuă pe Playtech

Galaxy A7, cel mai subtire smartphone de la Samsung, este aproape gata

Intr-o perioada foarte nefasta pentru cei de la Samsung, se pare ca sud-coreenii lucreaza la un nou varf de gama cu numele de Galaxy A7. in urma cu cateva saptamani detaliam caracteristicile a doua noi telefoane create de Samsung. Acelea purtau numele de Galaxy A3 si Galaxy A5. Tot atunci, ar fi trebui sa ajunga in lumina reflectoarelor un model high end cu numele de Galaxy A7. Pentru ca probabil nu era gata, Samsung a decis sa mai amane un [].

Desi pretul petrolului a scazut, Romania a ramas printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cele mai ridicate costuri pentru benzina din lume. Desi pretul barilului de petrol a ajuns recent la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, acest lucru nu se resimte si.

Cele mai corupte tari din lume. Pe ce loc e Romania

Cele mai corupte state din lume sunt in acest an, potrivit unui raport publicat de organizatia Transparency International, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul si Afganistanul. La polul opus, cele mai putin corupte state sunt Finlanda, Noua Zeelanda si Danemarca.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

Ce face in fiecare zi unul din cei mai destepti oameni din lume. Toate imi LUNGESC viata

Rick Rosner, considerat al doilea cel mai inteligent om din lume, spune ca secretul lui este consumarea unei cantitati uriase de suplimente nutritive. Barbatul, care are un IQ.

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?

Mai sunt doar cateva zile pana la show-ul Victorias Secret de la Londra, care va avea loc marti si care inregistreaza, in fiecare an, un cost de productie de peste 10 milioane de dolari.

Topul celor mai corupte tari din lume in 2014. Vezi ce loc ocupa Romania

Potrivit unui clasament realizat de organizatia Transparency International privind cele mai corupte tari, Romania se claseaza pe locul 69, cu un scor de 43 de puncte, la egalitate cu Brazilia, Bulgaria, Grecia,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )