Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Antena3 Antena3,
Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au. continuă pe Antena3

Cel mai mare oras crestin din Irak a cazut pe mana jihadistilor

Cel mai mare oras crestin din Irak, Qaraqosh, a cazut pe mana jihadistilor dupa ce fortele kurde s-au retras de acolo in cursul noptii, au anuntat refugiatii care au fugit din oras.

Irak: Insurgentii au preluat controlul asupra celui mai mare oras crestin din tara

Isurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au anuntat joi locuitori care au fugit din.

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la varsta de 29 de ani

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la 29 de ani, o varsta la care cercul social al fiecarei persoane contine aproximativ 80 de indivizi, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie, informeaza dailymail. co. uk.

Timisoara va fi zguduita de cel mai mare festivalul catalan din afara Spaniei. Peste 500 de artisti din Catalonia, pe strazile orasului

ADIFOLK Barcelona Associacio per a la difusio del folklore), Primaria Timisoara, Consulatul Onorific al Spaniei in Timisoara si Asociatia Via Rumania organizeaza in perioada 8-10 august, la Timisoara, cel mai mare si impresionant festival catalan din afara Spaniei.

Cel mai mare pod din PET-uri din lume va fi vandut pe bucati. Oferta este la jumatate de pret

Sambata va incepe demolarea celui mai mare pod de PET-uri din lume, care a stat doua saptamani pe Bega, in spatele Catedralei Mitropolitane.

Furtul a 1,2 miliarde de parole de catre hackeri rusi ar putea fi cel mai mare efectuat vreodata

Furtul a 1,2 miliarde de parole de catre un grup de hackeri rusi, daca se dovedeste real, ar putea constitui cea mai mare operatiune de hacking efectuata vreodata, spun expertii, care noteaza metoda putin comuna utilizata cu aceasta ocazie, scrie AFP.

Cel mai mare festival catalan din afara Barcelonei are loc la Timisoara: Parade cu giganti, jocuri cu foc si turnuri umane

Peste 500 de artisti catalani vor participa la un eveniment extrem de interesant si de spectaculos incluzand traditionalele parade cu giganti, jocuri cu foc, turnuri umane si multe alte repere ale traditiei catalane.

inmatricularile Dacia in Franta au inregistrat la sapte luni cel mai mare avans din piata, de 22,4%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 22,4% in primele sapte luni ale anului, la 66. 836 de unitati. Acesta a fost cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative,.

Probabil cel mai mare atac informatic pus in practica vreodata. Peste 1,2 MILIARDE de parole au fost sparte

Un grup de hackeri rusi a obtinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de Internet le aveau la companii americane si straine din lume, relateaza New York Times. Piratii informatii au obtinut.

Business Report: Apartamentele vechi de vanzare in Bucuresti costa cat proprietatile celui mai mare investitor imobiliar din Romania; Unii angajati ai Oltchim acuza conducerea de coruptie; Cum arata Romania pensionara la extreme

Romania - in topul cresterilor preturilor productiei industriale in UE. Consecinte. La finele primului semestru din acest an, Romania s-a situat. Agricultorii pot obtine din 6 august avansuri din subventiile pe suprafata. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )