Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Antena3 Antena3,
Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de. continuă pe Antena3

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Franta: ArcelorMittal iNCHIDE PERMANENT doua furnale de la un combinat siderurgic.

Grupul ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, va inchide permanent doua furnale de la combinatul siderurgic de la Florange, dupa ce acestea au fost oprite in ultimele 14 luni, potrivit AFP, citata de Mediafax. Aproximativ 600 de angajati din cei 2. 500 ai combinatului de la Florange isi vor pierde locurile de munca. Guvernul francez are termen 60 de zile pentru a gasi un cumparator pentru cele doua furnale. ArcelorMittal a justificat oprirea furnalelor prin declinul puternic .

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

BlackBery revine in forta: Laguna, cel mai mare competitor pentru iPhone 5 si Galaxy S3

Producatorul canadian de telefoane mobile RIM pregateste un terminal care sa functioneze cu noul sistem de operare BB OS 10, informeaza GSM Arena. Noul model va purta numele de Laguna si este considerat cel.

Declaratia OFICIALA privind cel mai mare secret fast-food. Ce ingrediente sunt de fapt in cartofii si hamburgerii nemuritori

S-au facut numeroase experimente care au avut un impact urias asupra consumatorilor de produse fast food. S-au luat mai multe portii de cartofi prajiti si hamburgeri, de la mai multe restaurante, si s-au pus in.

Topul celor mai bine educate tari din lume

Numarul persoanelor cu studii superioare a urcat constant in perioada recesiunii, releva un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economie OECD), citat de MarketWatch . Cu un procent de 2% din PIB alocat invatamantului fata de 6-8%.

Locul de pe Terra pe care niciun savant n-a reusit sa il explice. Cel mai mare mister al omenirii ar putea fi legat de asta

Disparitii misterioase, fenomene inexplicabile sau misterul Atlantidei? Toate aceste necunoscute, care se impletesc armonios ca intr-o perfecta teorie a conspiratiei, sunt legate de un singur loc de pe Pamant:.

Gazprom va avea cel mai inalt turn de birouri din Europa

Arabtec Holding Co. , cea mai mare societate de constructii din Emiratele Arabe Unite - dupa valoarea de piata, a obtinut un contract de 123 de milioane de dolari de la gigantul rus Gazprom, in baza caruia va ridica cel mai inalt turn de birouri din Europa, la Sankt Petersburg.

Toamna la Montreal

Frunze galbene, ruginii si rosii, catedrale de piatra, parcuri generoase si ploi marunte. Asta iti ofera acum cel mai mare oras francofon din lume, dupa Paris.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )