Libnet.ro
UNICEF

15:31

Gazprom va avea cel mai inalt turn de birouri din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazprom va avea cel mai inalt turn de birouri din Europa

Arabtec Holding Co. , cea mai mare societate de constructii din Emiratele Arabe Unite - dupa valoarea de piata, a obtinut un contract de 123 de milioane de dolari de la gigantul rus Gazprom, in baza caruia va ridica cel mai inalt turn de birouri din Europa, la Sankt Petersburg. continuă pe Ziarul Bursa

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

Cristian Dumitrescu: Funeriu a fost CEL MAI SLAB si PROST ales ministru al Educatiei.

Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a declarat, marti, la dezbaterea motiunii PDL pe Educatie, ca fostul ministru Daniel Funeriu este cel mai slab si prost ales ministru, potrivit Mediafax. Cristin Dumitrescu a aratat ca acesta a reusit sa compromita Pactul pentru educatie, iar legea promovata de el a dus domeniul in faliment. Nimic din ce a insemnat falimentul guvernarii Boc nu este mai grav decat dezastrul produs in Educatie de ministrul Funeriu, cel mai slab si prost ales ministru al .

Gala de premiere Cel Mai Promitator Brand Romanesc, editia a treia

Gala de premiere a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc a avut loc marti, 2 octombrie 2012 la hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cea de-a treia editie a programului initiat de agentia de branding.

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Rulajul bursei, la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni

Bursa de la Bucuresti a continuat ieri sa urmeze linia burselor externe si a crescut cu 0,6%, intr-o piata in care prudenta investitorilor la tranzactionare a dus lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele 17 luni.

Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii noului an universitar, ca rolul universitatilor de a forma o resursa umana de calitate este esential pentru devoltarea intregului sistem economic, social si politic, apreciind totodata ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in invatamantul universitar romanesc este continuarea procedurilor de implementare a prevederilor Legii educatiei nationale.

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugala: Cel mai STUPID lucru pe care l-am facut.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este cel mai stupid lucru pe care l-a facut, potrivit dailymail. co. uk preluat de Mediafax. Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver. Starul francizei .

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )