Libnet.ro
UNICEF

11:15

Topul celor mai bine educate tari din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai bine educate tari din lume

Numarul persoanelor cu studii superioare a urcat constant in perioada recesiunii, releva un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economie OECD), citat de MarketWatch . Cu un procent de 2% din PIB alocat invatamantului fata de 6-8%. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cele mai greu accesibile manastiri din lume.

Cele mai multe manastiri se gasesc, de obicei, in apropierea unei comunitati de oameni. Cu toate astea, exista cateva, nu multe, care sfideaza regula. Construite pe munte sau pe stanci, acestea sunt locasurile sfinte in care omul se indeparteaza de lume, la propriu. Manastirile de la Meteora, Grecia Cuvantul meteora inseamna, in limba greaca, suspendat in aer, ceea ce descrie perfect manastirile seculare ridicate acolo de sfintii ortodoxiei. Astazi, din cele 24 de manastiri existente in .

Secvential: Topul tepelor, fraudelor si al escrocilor din istoria Romaniei pana in prezent

In editia de duminica a emisiunii Secvential de la Antena 3, Adrian Ursu alcatuieste, alaturi de invitatii sai din platou, topul celor mai mari tepe si al celor mai cumplite inselatorii din Romania.

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Handbalul din Franta, zguduit de un scandal cu meciuri aranjate: Unul dintre cei mai buni handbalisti din lume, plus alte zeci de persoane, dupa gratii

Lumea handbalului din Franta se afla in stare de soc in prezent, din cauza unui scandal privind meciuri aranjate. Astfel, noua jucatori au fost retinuti duminica, alaturi de alte 8 persoane, fiind suspectate.

Topul tepelor, azi, la Secvential

Duminica, la Secvential cu Adrian Ursu se face topul celor mai mari tepe, celor mai cumplite inselatorii si celor mai iscusiti escroci, de la ora 17. 00, la Antena 3.

Carlos Tavares, director operational la Renault: Romania trebuie sa aiba grija sa-si pastreze competitivitatea. Exista oricand posibilitatea mutarii unor sit-uri catre Maroc sau alte tari din Africa

Traim intr-o lume in continua schimbare, o buna parte a Europei si-a pierdut pe termen scurt competitivitatea economica, iar Romania trebuie sa aiba mare grija sa o pastreze fiindca oricand exista posibilitatea mutarii unor operatiuni catre Maroc sau alte tari, a spus intr-o discutie cu presa Carlos Tavares al doilea om din ierarhia Renault. El a spus si ca vanzarile Renault au simtit impactul crizei poltice din Romania, fiindca economia a avut de suferit, insa s-a aratat foarte multumit de calitatea sit-urilor industriale ale Renault din tara.

Chelaru: Sunt SURPRINS de demisia lui Cepoi, Arafat il va suplini cat va putea mai bine.

Senatorul Ioan Chelaru, vicepresedinte PSD, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca este surprins de demisia lui Vasile Cepoi de la Ministerul Sanatatii, avand in vedere ca acuzatiile aduse de ANI se rezuma doar la supozitii, el apreciind ca Raed Arafat va gestiona bine atributiile pe care le preia. Sunt putin suprins de demisia domnului ministru, pentru ca deocamdata sunt numai niste supozitii. E adevarat ca sunt facute publice - in lumina prostului obicei pe care il are - de ANI acum. Eu am .

UDMR, in fata celor mai grele alegeri din istorie.

Liderii principalului partid maghiar din Romania se tem de consecintele concurentei facuta de celelalte doua partide maghiare, PCM si PPMT. u mai ramas aproximativ doua luni pana la alegerile parlamentare, iar reprezentantii fiecarui partid au inceput sa gandeasca cele mai bune strategii, in speranta ca vor obtine voturile mult dorite ale electoratului. La fel fac si cei ai Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), insa liderii acestei formatiuni politice par ca se tem mai tare decat .

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost .

CNADNR: Rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand de astazi, rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana si Rompetrol Downstream, conform unui comunicat de presa.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )