Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai mare spital pentru copii din Romania, Grigore Alexandrescu, in COLAPS. ...

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare spital pentru copii din Romania, Grigore Alexandrescu, in COLAPS. ...

Ordonanta de urgenta care prevede ca ordonatorii de credite pot face noi angajamente legale, in limita prevederilor bugetare aprobate, numai dupa plata datoriilor, va fi analizata de MS, dupa ce spitalele au anuntat blocarea activitatii, deficitul in sistem fiind de 700 de milioane de lei, scrie Mediafax. Guvernul a emis, in 1 septembrie, Ordonanta de urgenta nr. 47 pentru modificarea si completarea unor acte normative si reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, publicata in Monitorul . continuă pe România Liberă

Cel mai mare spital de copii din tara, in pragul colapsului. Unitatea sanitara cere ajutor

Cel mai mare spital de copii din tara, Grigore Alexandrescu din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile. intr-un mail trimis.

Cel mai mare spital de copii din tara, in pragul colapsului. Unitatea sanitara cere donatii, ca sa-si plateasca medicamentele

Cel mai mare spital de copii din tara, Grigore Alexandrescu din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile. intr-o scrisoare.

Ministerul de Finante baga in sperieti cel mai mare spital de copii din tara

O scrisoare alarmanta a ajuns, joi dimineata, in email-ul mai multor oameni: cel mai mare spital de copii din tara, Spitalul de Urgenta Grigore Alexandrescu din Bucuresti, solicita obtinerea oricarui tip de ajutor pentru a se putea continua ingrijirea copiilor bolnavi. Scrisoarea, semnata de unul dintre medicii bine-intentionati de la Grigore Alexandrescu, descria imposibilitatea spitalului de a mai cumpara medicamente si de a-si plati utilitatile. Originea dezastrului: un articol din ordonanta de urgenta 47 din septembrie 2012 introduce o noua reglementare fiscala care afecteaza si spitalele din Romania.

Vezi aici cum arata cel mai rapid carucior de copii din lume

Un englez a fost atat de fericit la vestea ca va deveni tata incat a construit cel mai rapid carucior de copii din lume. El si-a dotat caruciorul cu un motor de 125 centimetri cubi si cu patru viteze. I-a.

Incepe cel mai mare targ de joburi pentru tineri profesionisti. In ce domenii poti sa-ti gasesti un loc de munca toamna aceasta

Angajatori de Top este cel mai mare targ de cariera din Romania ce reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15 000 de vizitatori incepe vineri 26 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi se pot angaja in domenii precum ITC, FMCG, financiar-banking, inginerie, farma, retail, audit si consultanta.

ThyssenKrupp a primit mai multe oferte pentru otelariile din Brazilia si SUA

ThyssenKrupp AG, cel mai mare producator de otel din Germania, a primit cel putin cinci oferte pentru vanzarea otelariilor sale din Brazilia si Statele Unite, anunta publicatia germana Die Welt, fara sa citeze sursa informatiei.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

Lenovo detroneaza HP si devine cel mai mare producator de PC-uri la nivel mondial

Vanzarile de PC-uri au scazut in trimestrul al treilea la nivel mondial cu peste 8%, iar piata se indreapta spre primul an de declin din ultimul deceniu, in timp ce compania chineza Lenovo a devenit cel mai mare producator, detronand grupul american.

Lenovo depaseste HP devenind cel mai mare producator mondial de PC-uri

Compania chineza Lenovo a devenit cel mai mare producator mondial de PC-uri, depasind compania HP, conform cifrelor preliminare publicate de firma de cercetare Gartner, relateaza BBC. Conform Gartner, Lenovo a.

Lenovo depaseste HP devenind cel mai mare producator mondial de PC-uri

Compania chineza Lenovo a devenit cel mai mare producator mondial de PC-uri, depasind compania HP, conform cifrelor preliminare publicate de firma de cercetare Gartner, relateaza BBC. Conform Gartner, Lenovo a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )